Advertorial Zakelijk

DA Drogisterij & Parfurmerie: Pareltje aan de Rembrandtweg

Amstelveen - Met de opening van DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen heeft de gezellige winkelstrook aan de Rembrandtweg er een prachtige onderneming bij gekregen. Een zeer waardevolle maar vooral ook welkome toevoeging.

‘Veel buurtbewoners laten ons weten blij te zijn dat hier eindelijk een drogisterij is gekomen’, vertelt de sympathieke franchiseneemster Alina Dadayan die zelf in de buurt woont. Met haar studie-achtergrond in International Business and Languages, haar opleiding in visagie, haar jarenlange ervaring als store-manager van een luxueuze boetiek in tassen en schoenen in de Amsterdamse PC Hooftstraat en als medewerkster bij een bekende parfumerieketen in het Amstelveense Stadshart, heeft Alina Dadayan deze DA een geheel eigen stempel kunnen meegeven die verder gaat dan een ‘doorsnee drogisterij’.

Combinatie

Dat uit zich niet alleen in de inrichting en de aankleding van de winkel die licht en overzichtelijk is. De winkel oogt luxe maar op een laagdrempelige manier. Alina Dadayan: ‘Ik wilde het assortiment drogisterij-artikelen op een aantrekkelijke manier combineren met het luxere beauty-assortiment parfum, huidverzorging en cosmetica. Goede merken op een toegankelijk niveau presenteren waarbij kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid. En dit gecombineerd met service en een luxe beleving voor onze klanten. In de winkel, maar we hebben bijvoorbeeld ook samen met een stylist gekeken naar onze cadeauverpakking.’

Met grote zorg heeft de charmante Alina Dadayan daarnaast haar team medewerkers samengesteld. Er is veel personele kennis en deskundigheid in huis gehaald. Advies op maat is prioriteit voor Alina Dadayan. Aan de hand van de vaste formule van DA is een indeling is gemaakt in fris (dagelijkse verzorging), mooi (onder andere make-up, parfum en modeaccessoires) en gezond (voedingssupplementen) dat op een vriendelijke en heldere manier terugkomt in de winkel.

Milani

Trots is de enthousiaste Alina Dadayan er op dat ze als enige winkel in Nederland het internationaal bekende cosmeticamerk Milani (Italië) verkoopt. Daarnaast verkoopt ze exclusieve make-up merken als Vivienne Sabo, Golden Rose en als het om huidverzorging gaat is Collistar een opvallende naam in het geheel. ‘En niet te vergeten onze voedingssupplementen van Solgar, Orthica en New Care’, voegt ze er glimlachend aan toe.

Bijzonder om te vermelden is nog dat met het concept PRFM, dat staat voor parfum met experience, DA Amstelveen een nieuwe en moderne manier van parfum kopen introduceert. Je kunt je eigen geur samenstellen naar voorbeeld van bekende merken en je hoeft je flesje niet weg te gooien. Met regelmaat organiseert DA Amstelveen leuke activiteiten in de winkel. Volg DA Amstelveen ook op Instagram!

Informatie

DA Drogisterij & Parfumerie
Rembrandtweg 421
Telefoon 020 341 94 52
da.amstelveen@mail.com
www.da.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 11:24

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 51)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 51 vertellen we meer over de toekomstige eind/beginhalte van de Amstelveenlijn in Amsterdam (project Zuidasdok) en nemen we een kijkje bij de rotonde Sportlaan/Beneluxbaan.

Algemeen gisteren 11:19

Wat gaat hier gebeuren?

Amstelveen - Bij het meest besproken kunstwerk van Amstelveen, Der Bogen op het Stadsplein, zijn werkzaamheden in volle gang.