Advertorial Zakelijk

DA Drogisterij & Parfurmerie: Pareltje aan de Rembrandtweg

Amstelveen - Met de opening van DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen heeft de gezellige winkelstrook aan de Rembrandtweg er een prachtige onderneming bij gekregen. Een zeer waardevolle maar vooral ook welkome toevoeging.

‘Veel buurtbewoners laten ons weten blij te zijn dat hier eindelijk een drogisterij is gekomen’, vertelt de sympathieke franchiseneemster Alina Dadayan die zelf in de buurt woont. Met haar studie-achtergrond in International Business and Languages, haar opleiding in visagie, haar jarenlange ervaring als store-manager van een luxueuze boetiek in tassen en schoenen in de Amsterdamse PC Hooftstraat en als medewerkster bij een bekende parfumerieketen in het Amstelveense Stadshart, heeft Alina Dadayan deze DA een geheel eigen stempel kunnen meegeven die verder gaat dan een ‘doorsnee drogisterij’.

Combinatie

Dat uit zich niet alleen in de inrichting en de aankleding van de winkel die licht en overzichtelijk is. De winkel oogt luxe maar op een laagdrempelige manier. Alina Dadayan: ‘Ik wilde het assortiment drogisterij-artikelen op een aantrekkelijke manier combineren met het luxere beauty-assortiment parfum, huidverzorging en cosmetica. Goede merken op een toegankelijk niveau presenteren waarbij kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid. En dit gecombineerd met service en een luxe beleving voor onze klanten. In de winkel, maar we hebben bijvoorbeeld ook samen met een stylist gekeken naar onze cadeauverpakking.’

Met grote zorg heeft de charmante Alina Dadayan daarnaast haar team medewerkers samengesteld. Er is veel personele kennis en deskundigheid in huis gehaald. Advies op maat is prioriteit voor Alina Dadayan. Aan de hand van de vaste formule van DA is een indeling is gemaakt in fris (dagelijkse verzorging), mooi (onder andere make-up, parfum en modeaccessoires) en gezond (voedingssupplementen) dat op een vriendelijke en heldere manier terugkomt in de winkel.

Milani

Trots is de enthousiaste Alina Dadayan er op dat ze als enige winkel in Nederland het internationaal bekende cosmeticamerk Milani (Italië) verkoopt. Daarnaast verkoopt ze exclusieve make-up merken als Vivienne Sabo, Golden Rose en als het om huidverzorging gaat is Collistar een opvallende naam in het geheel. ‘En niet te vergeten onze voedingssupplementen van Solgar, Orthica en New Care’, voegt ze er glimlachend aan toe.

Bijzonder om te vermelden is nog dat met het concept PRFM, dat staat voor parfum met experience, DA Amstelveen een nieuwe en moderne manier van parfum kopen introduceert. Je kunt je eigen geur samenstellen naar voorbeeld van bekende merken en je hoeft je flesje niet weg te gooien. Met regelmaat organiseert DA Amstelveen leuke activiteiten in de winkel. Volg DA Amstelveen ook op Instagram!

Informatie

DA Drogisterij & Parfumerie
Rembrandtweg 421
Telefoon 020 341 94 52
da.amstelveen@mail.com
www.da.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:41

Groenimpuls in Amstelveense wijken dankzij ideeën buurtbewoners

Amstelveen - Meer groen bij winkelcentrum Groenhof, een openbare tuin aan de Kastanjelaan, een groener Veenendaalplein en bloemrijke borders vlakbij de Sportlaan. Het zijn de vier ideeën die de gemeente heeft geselecteerd naar aanleiding van de Amstelveense actie ‘Groen Moet Je Doen’ in de wijken Groenelaan en Keizer Karelpark.

Corona Amstelveen gisteren 08:47

Brief van burgemeester aan alle Amstelveners

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft opnieuw een brief geschreven aan alle Amstelveners, nu het aantal Covid19-besmettingen blijft oplopen in Amstelveen. 'Ons gedrag bepaalt of we erin slagen het coronavirus onder controle te krijgen', schrijft de burgemeester onder andere. Onderstaand de volledige brief.

Verkeer & Vervoer 20 okt. 2020 15:50

Bovenkerk: nieuwe bussluis bij St. Urbanuskerk, bussluis bij Salamander blijft

Amstelveen - Automobilisten kunnen binnenkort niet meer langs de St. Urbanuskerk door Bovenkerk rijden. Er komt een nieuwe bussluis voor de kerk om doorgaand autoverkeer op de Noorddammerlaan-Legmeerdijk te weren. De bussluis bij Salamander blijft eveneens en wordt, na protest van omwonenden, toch niet verwijderd.

Corona Amstelveen 20 okt. 2020 14:50

Stijging covid19-besmettingen zet door in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal positief op Covid19 geteste Amstelveners is, zoals al viel op te maken uit de laatste dagcijfers, opnieuw fors opgelopen. Uit de nieuwste cijfers van het RIVM blijkt dat de afgelopen twee weken 569 Amstelveners positief zijn bevonden: 3 Amstelveners werden opgenomen in het ziekenhuis en 2 Amstelveense Covid19-patiënten zijn overleden.