Advertorial Zakelijk

DA Drogisterij & Parfurmerie: Pareltje aan de Rembrandtweg

Amstelveen - Met de opening van DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen heeft de gezellige winkelstrook aan de Rembrandtweg er een prachtige onderneming bij gekregen. Een zeer waardevolle maar vooral ook welkome toevoeging.

‘Veel buurtbewoners laten ons weten blij te zijn dat hier eindelijk een drogisterij is gekomen’, vertelt de sympathieke franchiseneemster Alina Dadayan die zelf in de buurt woont. Met haar studie-achtergrond in International Business and Languages, haar opleiding in visagie, haar jarenlange ervaring als store-manager van een luxueuze boetiek in tassen en schoenen in de Amsterdamse PC Hooftstraat en als medewerkster bij een bekende parfumerieketen in het Amstelveense Stadshart, heeft Alina Dadayan deze DA een geheel eigen stempel kunnen meegeven die verder gaat dan een ‘doorsnee drogisterij’.

Combinatie

Dat uit zich niet alleen in de inrichting en de aankleding van de winkel die licht en overzichtelijk is. De winkel oogt luxe maar op een laagdrempelige manier. Alina Dadayan: ‘Ik wilde het assortiment drogisterij-artikelen op een aantrekkelijke manier combineren met het luxere beauty-assortiment parfum, huidverzorging en cosmetica. Goede merken op een toegankelijk niveau presenteren waarbij kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid. En dit gecombineerd met service en een luxe beleving voor onze klanten. In de winkel, maar we hebben bijvoorbeeld ook samen met een stylist gekeken naar onze cadeauverpakking.’

Met grote zorg heeft de charmante Alina Dadayan daarnaast haar team medewerkers samengesteld. Er is veel personele kennis en deskundigheid in huis gehaald. Advies op maat is prioriteit voor Alina Dadayan. Aan de hand van de vaste formule van DA is een indeling is gemaakt in fris (dagelijkse verzorging), mooi (onder andere make-up, parfum en modeaccessoires) en gezond (voedingssupplementen) dat op een vriendelijke en heldere manier terugkomt in de winkel.

Milani

Trots is de enthousiaste Alina Dadayan er op dat ze als enige winkel in Nederland het internationaal bekende cosmeticamerk Milani (Italië) verkoopt. Daarnaast verkoopt ze exclusieve make-up merken als Vivienne Sabo, Golden Rose en als het om huidverzorging gaat is Collistar een opvallende naam in het geheel. ‘En niet te vergeten onze voedingssupplementen van Solgar, Orthica en New Care’, voegt ze er glimlachend aan toe.

Bijzonder om te vermelden is nog dat met het concept PRFM, dat staat voor parfum met experience, DA Amstelveen een nieuwe en moderne manier van parfum kopen introduceert. Je kunt je eigen geur samenstellen naar voorbeeld van bekende merken en je hoeft je flesje niet weg te gooien. Met regelmaat organiseert DA Amstelveen leuke activiteiten in de winkel. Volg DA Amstelveen ook op Instagram!

Informatie

DA Drogisterij & Parfumerie
Rembrandtweg 421
Telefoon 020 341 94 52
da.amstelveen@mail.com
www.da.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.