Dag vieze auto! Winnaars Element Wax-behandeling bij Loogman

AMSTELVEEN – Vorige week vroegen wij aan onze lezers een bekende te taggen die al tijden met een vieze auto rond rijdt. Zij maakten daarmee kans op 1 van de 10 exclusieve Element-wax & wasbeurten bij Loogman Carwash in Aalsmeer. En de winnaars zijn…


- Lees verder onder deze advertentie -

Jeffrey Houtkamp, Audrey Langguth, Eric BootDaniëlle WillemsenBen Springer, Dannij Schijff, Mirjam Kolk, Dennis Bikker, Katja Roozendaal en Ellen-Jansen Bruinsma. Zij werden allemaal door bekenden of vrienden getagd of genoemd per e-mail voor een wax en wasbeurt bij Loogman! 

Van harte allen! We verzoeken de winnaars even een mailtje te sturen naar actie@amstelveenz.nl, dan verstrekken we meer informatie hoe de prijs te innen.

Wat is Element Wax?

Element Wax is exclusief bij Loogman Carwash Aalsmeer te verkrijgen: een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Deze premium wax geeft autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen.

Procedure

Nadat de auto door de wasstraat is gegaan zal een medewerker van het poetscentrum Element Wax vakkundig met de hand aanbrengen en machinaal uitpoetsen.  De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor ze minder zichtbaar zijn en er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans.

Optimale bescherming

Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door!

 

Zonder afspraak

Heb je niet gewonnen en wil je toch een Element Wax bij Loogman afnemen: het is niet nodig hier een afspraak voor te maken. Klaar terwijl je wacht! Kijk voor meer informatie over de Element Wax behandeling ook de video.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties