Dag vieze auto! Winnaars Element Wax-behandeling bij Loogman

AMSTELVEEN – Vorige week vroegen wij aan onze lezers een bekende te taggen die al tijden met een vieze auto rond rijdt. Zij maakten daarmee kans op 1 van de 10 exclusieve Element-wax & wasbeurten bij Loogman Carwash in Aalsmeer. En de winnaars zijn…

Jeffrey Houtkamp, Audrey Langguth, Eric BootDaniëlle WillemsenBen Springer, Dannij Schijff, Mirjam Kolk, Dennis Bikker, Katja Roozendaal en Ellen-Jansen Bruinsma. Zij werden allemaal door bekenden of vrienden getagd of genoemd per e-mail voor een wax en wasbeurt bij Loogman! 

Van harte allen! We verzoeken de winnaars even een mailtje te sturen naar actie@amstelveenz.nl, dan verstrekken we meer informatie hoe de prijs te innen.

Wat is Element Wax?

Element Wax is exclusief bij Loogman Carwash Aalsmeer te verkrijgen: een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Deze premium wax geeft autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen.

Procedure

Nadat de auto door de wasstraat is gegaan zal een medewerker van het poetscentrum Element Wax vakkundig met de hand aanbrengen en machinaal uitpoetsen.  De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor ze minder zichtbaar zijn en er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans.

Optimale bescherming

Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door!

 

Zonder afspraak

Heb je niet gewonnen en wil je toch een Element Wax bij Loogman afnemen: het is niet nodig hier een afspraak voor te maken. Klaar terwijl je wacht! Kijk voor meer informatie over de Element Wax behandeling ook de video.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.