Dans- en Partycentrum Mittelmeijer: voel je vrij en dans je fit!

AMSTELVEEN - Het fameuze Amstelveense Dans- en Partycentrum Mittelmeijer aan de Acacialaan staat weer vol enthousiasme klaar voor een bruisend nieuw seizoen. Opnieuw bieden Ger en Alice Mittelmeijer een zeer gevarieerd en verrassend programma voor alle leeftijden.

Wat een vriendelijkheid en wat een heerlijk ongedwongen sfeer: Dansschool Mittelmeijer weet al jaren de harten van Amstelveense dansliefhebbers te stelen. Generaties plaatsgenoten zwierden er al over de dansvloer; en Ger en Alice weten niet van ophouden.

One-of-a-kind
Mittelmeijer (sinds 1935) is inmiddels een one-of-a-kind dansschool. Nergens in de regio wordt zoveel ruimte geboden aan dans, op zo’n voortreffelijke ingerichte en vrije locatie. De grote danszaal en de indrukwekkende licht- en geluidinstallatie maken Mittelmeijer ook tot een fantastische partylocatie, die voordelig is te huren.

Aardig feestje
‘We hebben ook een beamer, flatscreens, een rookmachine en de ruimte is volledig uitgerust met airco,’ zegt Ger Mittelmeijer. ‘De grote bar hebben we voor dit seizoen voorzien van nieuwe led-verlichting, in kleur en sterkte te regelen. Je kan hier een aardig feestje geven,’ lacht hij.

In het fraaie schouwtoneel van Mittelmeijer staat het professionele team van gediplomeerde instructeurs in ieder geval weer klaar voor tal van nieuwe danscursussen: van latin & ballroom tot salsa, streetdance en modern/jazz, maar ook Zumba Fitness en Bokwa Fitness zitten in het pakket. En belangrijk: alle leeftijden (zelfs kidsswing) kunnen er terecht.

Wil jij je op een heerlijk vrije manier lekker fit dansen? Schrijf je dan nu in via de website van Mittelmeijer!

Informatie
Dans- en partycentrum Mittelmeijer | Acacialaan 20-22 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 95 38 | info@mittelmeijer.nl | www.mittelmeijer.nl


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.