Dans- en Partycentrum Mittelmeijer: voel je vrij en dans je fit!

Dans- en Partycentrum Mittelmeijer: voel je vrij en dans je fit!

AMSTELVEEN - Het fameuze Amstelveense Dans- en Partycentrum Mittelmeijer aan de Acacialaan staat weer vol enthousiasme klaar voor een bruisend nieuw seizoen. Opnieuw bieden Ger en Alice Mittelmeijer een zeer gevarieerd en verrassend programma voor alle leeftijden.


- Lees verder onder deze advertentie -

Wat een vriendelijkheid en wat een heerlijk ongedwongen sfeer: Dansschool Mittelmeijer weet al jaren de harten van Amstelveense dansliefhebbers te stelen. Generaties plaatsgenoten zwierden er al over de dansvloer; en Ger en Alice weten niet van ophouden.

One-of-a-kind
Mittelmeijer (sinds 1935) is inmiddels een one-of-a-kind dansschool. Nergens in de regio wordt zoveel ruimte geboden aan dans, op zo’n voortreffelijke ingerichte en vrije locatie. De grote danszaal en de indrukwekkende licht- en geluidinstallatie maken Mittelmeijer ook tot een fantastische partylocatie, die voordelig is te huren.

Aardig feestje
‘We hebben ook een beamer, flatscreens, een rookmachine en de ruimte is volledig uitgerust met airco,’ zegt Ger Mittelmeijer. ‘De grote bar hebben we voor dit seizoen voorzien van nieuwe led-verlichting, in kleur en sterkte te regelen. Je kan hier een aardig feestje geven,’ lacht hij.

In het fraaie schouwtoneel van Mittelmeijer staat het professionele team van gediplomeerde instructeurs in ieder geval weer klaar voor tal van nieuwe danscursussen: van latin & ballroom tot salsa, streetdance en modern/jazz, maar ook Zumba Fitness en Bokwa Fitness zitten in het pakket. En belangrijk: alle leeftijden (zelfs kidsswing) kunnen er terecht.

Wil jij je op een heerlijk vrije manier lekker fit dansen? Schrijf je dan nu in via de website van Mittelmeijer!

Informatie
Dans- en partycentrum Mittelmeijer | Acacialaan 20-22 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 95 38 | info@mittelmeijer.nl | www.mittelmeijer.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties