Day opent een tweede filiaal in Amsterdam Zuid

Day Foodbar opent tweede vestiging

AMSTELVEEN - Day Foodbar, gevestigd aan het Stadsplein in Amstelveen, gaat medio oktober een tweede vestiging openen.

De in Amstelveen succesvol gebleken restaurantformule waagt de stap naar Amsterdam Zuid en zal een nieuw filiaal openen aan de Cornelis Krusemanstraat 15. Day Foodbar is een eigentijds restaurantconcept met oog voor detail en de wensen van haar gasten. 

Het pand  in Amsterdam Zuid wordt op dit moment van binnen en van buiten getransformeerd volgens de  geslaagde DAY Foodbar formule, met een eigentijds warm interieur, eten en drinken uit de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken en professioneel en sociaal sterk personeel.

Binnen biedt Day Foodbar Amsterdam straks plaats aan 80 gasten en buiten aan 150. Het terras geniet zowel dag als avondzon. De Cornelis Krusemanstraat krijgt op dit moment een make over; nieuwe riolering, herindeling van de beplanting, rijstroken en meer parkeergelegenheid. De werkzaamheden zullen in oktober afgerond zijn.

In het pand aan de Cornelis Krusemanstraat 15 huisde eerder restaurant Au Jourd’hui van sterrenchef Henk Tuin (nog immer woonachtig boven de zaak) waarna het meer dan 12 jaar onder de naam Sing Sing zeer succesvol was. 'In die lijn willen we Amsterdam Zuid graag weer een plek bieden waar iedereen zich thuis voelt,' meldt Day.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.