De Bajes: Even voorstellen.. Hospitality Manager Ruby Werbata

Amstelveen - Hospitality Manager Ruby Werbata van de Bajes Boardrooms vertelt over het maatwerken professionaliteit die de Bajes Boardrooms biedt. 

Wat houdt het vak precies in?

Hospitality omvat veel meer dan een warm onthaal en uitstekende service. Samen met mijn team zetten we graag dat stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat maakt ons werk zo ontzettend leuk! Wij zeggen als team wel eens “nooit meer naar huis”.

Wat maakt de vergaderlocaties van De Bajes volgens jou uniek?

De Bajes Boardrooms staat voor maatwerk, dat is voor ons standaard. Iedere vergadering, workshop, brainstormsessie of presentatie is weer anders. Want the devil is in the detail! Onze gasten noemen het soms ‘on-Nederlands’ maar het is hier allemaal heel gewoon. Het gaat niet alleen om de ontvangst maar juist ook om de begeleiding gedurende de dag. Er staat altijd een Hospitality collega tot de beschikking van onze gasten om allerhande zaken te regelen en te helpen bij het soepel laten verlopen van de bijeenkomst. En dan niet te vergeten… de innerlijke mens! In overleg verzorgen we niet alleen, koffie, thee en water, maar ook smakelijke hapjes en drankjes. Een dag in De Bajes is een dag met beleving!

Een dag als Hospitality Manager

Mijn dagen? Die zijn best divers kan ik je zeggen! Van het regelen van een BBQ op ons private ‘Cavalli terras’ tot en met een wijnproeverij in private dining ‘La Piovra’. En van het organiseren van een fietstochtje in het Amsterdamse Bos voorafgaand aan de vergadering in één van de unieke vergaderlocaties tot en met een workshop suppen op de Poel na afloop van de vergaderdag. We bieden een scala aan out of the box activiteiten om een eventueel break out moment te kunnen faciliteren. Als mensen van ver komen regelen we hotelovernachtingen en eventueel (taxi)vervoer. Kortom, alles kan en niets moet!

Ruby.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:00

Vergroen je tuin in zeven stappen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen helpt inwoners graag om hun tuin groener te maken, vooral door tegels te verwijderen. Maar hoe kan je een versteende tuin het beste groen maken en waar moet je op letten? Daarvoor zijn zeven stappen op een rijtje gezet. De gemeente Amstelveen helpt ook door onder de vlag van het NK Tegelwippen oude tuintegels gratis op te halen, als deze worden vervangen voor groen.

Algemeen gisteren 15:38

Fietspad-primeur aan Handweg Amstelveen: speciale platen beter bestand tegen wortelopdruk

Amstelveen - Het nieuwe fietspad aan de Handweg in Amstelveen ( het deel tussen de Keizer Karelweg en de Museumspoorlijn) wordt uitgerust met speciale prefab elementplaten van beton die gemakkelijk in elkaar schuiven en meebewegen met mogelijke opdrukkende boomwortels. Het gebruik van deze ondergrond is een primeur in Amstelveen.

Algemeen gisteren 15:21

Familiebedrijf Meijers in Top 5 van Nederland

Amstelveen - Senior Accountmanager Robert Smit is al 23 jaar actief in de verzekeringsmakelaardij. Een jaar geleden koos hij voor Meijers in Amstelveen. ‘Met stip op 1 omdat Meijers een echt familiebedrijf is’, vertelt hij enthousiast. ‘Het bedrijf is ook maatschappelijk enorm betrokken en geeft haar werknemers alle ruimte om Oekraïense vluchtelingen te helpen.’

112 24 mei 2022 19:02

Ongeval met deelscooter

Amstelveen - Twee opzittenden van een deelscooter zijn dinsdagavond ten val gekomen in de wijk Bankras-Kostverloren, vermoedelijk na een incident met een grijs busje waarvan de bestuurder is doorgereden.