De Bajes: Even voorstellen.. Hospitality Manager Ruby Werbata

Amstelveen - Hospitality Manager Ruby Werbata van de Bajes Boardrooms vertelt over het maatwerken professionaliteit die de Bajes Boardrooms biedt. 

Wat houdt het vak precies in?

Hospitality omvat veel meer dan een warm onthaal en uitstekende service. Samen met mijn team zetten we graag dat stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat maakt ons werk zo ontzettend leuk! Wij zeggen als team wel eens “nooit meer naar huis”.

Wat maakt de vergaderlocaties van De Bajes volgens jou uniek?

De Bajes Boardrooms staat voor maatwerk, dat is voor ons standaard. Iedere vergadering, workshop, brainstormsessie of presentatie is weer anders. Want the devil is in the detail! Onze gasten noemen het soms ‘on-Nederlands’ maar het is hier allemaal heel gewoon. Het gaat niet alleen om de ontvangst maar juist ook om de begeleiding gedurende de dag. Er staat altijd een Hospitality collega tot de beschikking van onze gasten om allerhande zaken te regelen en te helpen bij het soepel laten verlopen van de bijeenkomst. En dan niet te vergeten… de innerlijke mens! In overleg verzorgen we niet alleen, koffie, thee en water, maar ook smakelijke hapjes en drankjes. Een dag in De Bajes is een dag met beleving!

Een dag als Hospitality Manager

Mijn dagen? Die zijn best divers kan ik je zeggen! Van het regelen van een BBQ op ons private ‘Cavalli terras’ tot en met een wijnproeverij in private dining ‘La Piovra’. En van het organiseren van een fietstochtje in het Amsterdamse Bos voorafgaand aan de vergadering in één van de unieke vergaderlocaties tot en met een workshop suppen op de Poel na afloop van de vergaderdag. We bieden een scala aan out of the box activiteiten om een eventueel break out moment te kunnen faciliteren. Als mensen van ver komen regelen we hotelovernachtingen en eventueel (taxi)vervoer. Kortom, alles kan en niets moet!

Ruby.jpg


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.

112 26 nov. 2021 14:06

Amsteltram 25 in botsing met busje

Buitenveldert - Amsteltram 25 is vrijdag in aanrijding gekomen met een taxibusje op de kruising van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg. Het busje en de tram liepen daarbij schade op.