De band die niet lek kan, nu bij BINK Fietsen

De band die niet lek kan, nu bij BINK Fietsen Foto: Schwalbe Airless System

Amstelveen – Nooit meer een lekke band of je band oppompen: de Amstelveense fietsspecialist BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg levert sinds kort het revolutionaire, luchtloze ‘Schwalbe Airless System.’


- Lees verder onder deze advertentie -

‘Het Schwalbe Airless System is een bandensysteem zonder lucht, dus dat betekent dat je niet meer hoeft te pompen en dat je ook niet meer lek kunt rijden. En de rijeigenschappen zijn bijna identiek aan een luchtband met 3,5 bar; het systeem gaat circa 10.000 km mee en is compleet onderhoudsvrij’, zegt Stefan Bink.

Monteurs

De professionele monteurs van BINK hebben speciale cursussen gevolgd voor een perfecte installatie. ‘De band is nu bij ons te monteren’, zegt Stefan. Het Schwalbe Airless System is zeer geschikt voor woon-werkverkeer of E-bikers. BINK Fietsen staat geregistreerd als Airless gecertificeerde fietsvakhandel.

Over de band

De band is gevuld met de foamdeeltjes, bestaande uit thermoplastisch polyurethaan (E-TPU), bekend onder de merknaam Infinergy® van BASF. Hetzelfde materiaal wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in de zolen van Adidas BOOST hardloopschoenen: de Airless tube heeft een uitstekende demping en biedt veel comfort. De Airless tube is te vergelijken met duizenden mini luchtkussentjes met een enorm regeneratie vermogen.

Informatie

Geïnteresseerd? Kom langs bij BINK Fietsen of maak een afspraak: BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@binkfietsen.nl | www.binkfietsen.nl

[Advertorial]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties