Kerstbomen Amsterdam
Advertorial Zakelijk

De beste en mooiste kerstbomen aan huis bezorgd in Amstelveen

Amstelveen - Voor Amstelveners die er niet op zitten te wachten om nog uren te moeten struinen om een mooie en kwalitatief goede kerstboom te vinden: www.kerstbomenamsterdam.nl bezorgt net als vorig jaar ook nu weer  gegarandeerd de beste kerstbomen aan huis (of op kantoor) in Amstelveen.

De (online) kerstbomenverkoopdienst www.kerstbomenamsterdam.nl van Amstelvener Alex Zonneveld biedt voor het tweede jaar zijn onberispelijke kerstbomen en zijn hoge serviceniveau ook aan in Amstelveen: dat scheelt een hoop gezoek en gesleur voor inwoners die (nog) op zoek zijn naar een mooie boom. De kerstbomen kunnen desgewenst ook inclusief versiering (kant en klare versierpakketten)  en verlichting worden geleverd.

Zorgen uit handen

De online kerstbomendienst kan de zorgen uit handen nemen: topbomen (Nordmann of Spar) worden simpelweg thuis of op kantoor op een aangegeven dag afgeleverd. En de bezorgers kunnen de boom desgewenst kaarsrecht en keurig binnen in een (water-)standaard neerzetten (uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen).

Topservice

Kerstbomen Amsterdam is in de hoofdstad al jaren geliefd vanwege de hoge  kwaliteit van de kerstbomen, maar vooral ook door het hoge serviceniveau. De kerstbomen zijn nauwkeurig geslecteerd in  Denemarken waardoor alleen de mooiste en beste kerstbomen worden bezorgd. 

Bestellen

Kerstbomen Amsterdam bezorgt dit jaar onder andere in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel, 7 dagen in de week. Bestellen kan bij  www.kerstbomenamsterdam.nl Ook zijn verschillende pakketten kerstverlichting- en versiering te bestellen, evenals diverse standaards. 

(Dit betreft een advertorial)


Meer nieuws

Wonen gisteren 11:04

Htel-gebouw Amstelveen Zuid krijgt complete metamorfose

Amstelveen - Het Htel-gebouw op de hoek van de Laan van de Helende Meesters en de Groenelaan in Amstelveen Zuid zal een complete metamorfose ondergaan. Cobraspen Groep, de Haarlemse eigenaar, vernieuwt het exterieur van het gebouw dat een volledig nieuwe ‘look’ krijgt en renoveert de 233 appartementen. Ook wordt er een grote verduurzamingsslag gemaakt; het energieverbruik wordt door de toepassing van warmtepompen, zonnepanelen en verbeterde isolatie met 55% teruggebracht.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:40

Het wil niet echt vlotten met de beweegbare paaltjes in het Oude Dorp

Amstelveen - De gemeente blijft veel klachten binnenkrijgen over de beweegbare paaltjes in het Oude Dorp van Amstelveen. De paaltjes weren sinds het najaar van 2021 doorgaand verkeer uit de dorpskern, maar blijken allerminst feilloos te werken.