De beste merken bij MADDOX Casual

De beste merken bij MADDOX Casual Foto: Frans, Kees-Jan, Chris en Tim. [Beeld: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Woolrich, Canada Goose, Stone Island, Parajumpers, OSC. MADDOX Casual in Stadshart Amstelveen staat al jaren bekend om de beste en sterkste collectie winterjassen. Het dreamteam van MADDOX zorgt dat jouw nieuwe jas als gegoten zit, maar ook voor de beste jeans (Denham) en accessoires (Rebel & Rose) kun je er terecht.

MADDOX is een mannen- en vrouwenmodezaak met echte Amstelveense roots. Eigenaren Muriel & Marco Mulders hebben als sinds 1982 geen enkel probleem zich staande te houden tussen de grote modeketens – en dat zegt heel wat. Als lokaal ondernemer heeft Marco een ongekend groot netwerk in de modewereld én natuurlijk in Amstelveen.

Merkenjacht
Daarnaast heeft de vriendelijke Mulders de gave om altijd een professioneel en enthousiast verkoopteam om zich heen te verzamelen, waardoor klanten zich vertrouwd voelen. Voor veel Amstelveners is het de plek om op merkenjacht te gaan.

Trouw
Waar voor je geld, superieure kwaliteit en prima service & modeadvies: dat is wat je krijgt als je iets koopt bij MADDOX en dat zijn ook precies de redenen dat klanten altijd terugkomen. MADDOX heeft bijzonder veel Amstelveense klanten die al jaren ongekend trouw zijn.

Online
De winkelruimte aan het Rembrandthof 12 (in de straat van De Bijenkorf) ziet er zeer overzichtelijk en verzorgd uit, maar ook op digitaal vlak staat MADDOX zijn mannetje. De vernieuwde website (klik hier) is volledig van deze tijd en het is zeker raadzaam om de Facebook-pagina van Maddox te liken (klik hier en like, meer dan duizend gingen je al voor) om op de hoogte te blijven van actuele primeurs en acties.

Trendsetter
Maddox heeft niet alleen de topmerken in huis, maar is vaak ook trendsetter. Dus ben jij gek op merkkleding: dan moet je gewoon bij MADDOX Casual zijn!

Informatie
Maddox Casual | Rembrandthof 12 | Telefoon 020 453 90 07 | info@maddox.nl | www.maddox.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

Reacties