Gemeente Amstelveen

De Cirkel loopt rondjes voor goede doel

Amstelveen - Leerlingen van de Amstelveense basisschool De Cirkel hebben vandaag, woensdag 15 mei 2019, een sponsorloop gehouden om geld op te halen voor een schoolgebouw in Sierra Leone.

Wethouder Frank Berkhout mocht het startsein geven, waarna alle kinderen hun rondjes renden rond de school in Middenhoven.

De hele week zijn er activiteiten op De Cirkel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Sunday Foundation die de nieuwe school in Sierra Leone gaat realiseren.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk vandaag 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.