De Dijk (persfoto)

De Dijk treedt ook in 2019 op in Amsterdamse bostheater (Live At)

Amstelveen - De organisatie van Live At Amsterdamse Bos heeft bekendgemaakt dat De Dijk ook in 2019 in het bostheater optreedt. De Dijk verkocht afgelopen zomer maar liefst drie keer het Amsterdamse Bostheater uit. 

Met klassiekers als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’, ‘Binnen zonder kloppen’ en ‘Dansen op de vulkaan’ wisten ze het hele openluchttheater afgelopen seizoen aan het dansen en zingen te krijgen.

Juni

‘Het kon natuurlijk ook niet anders dan dat we deze Amsterdamse band weer terug naar hun bos hebben gehaald voor het nieuwe Live At seizoen. De Dijk staat al meer dan drie decennia aan de top van de Nederlandse muziek en volgend jaar weer twee keer bij ons in het bos; op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni’ 2019, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.