Keurslager Fred van Ingen. [Beeld: Anko Stoffels]

De feestelijke winterbarbecue

AMSTELVEEN - Wat is er leuker dan óók in de winter door te barbecueën. Gezellig met een goed glas wijn, een soepje, een warme vuurkorf aan en familie en vrienden om je heen. ‘En natuurlijk heerlijk gevarieerd vlees’, zegt slager Fred van Ingen.

Bij de bekende Keurslagerij aan de Van der Hooplaan zul je voor al het vlees op de winterbarbecue meer dan slagen. ‘We inspireren en adviseren onze klanten graag’, aldus Fred.

Veelzijdig assortiment
Het gevarieerde winterassortiment van Fred van Ingen biedt zeer smakelijke, eenvoudig te bereiden stuks vlees aan, die perfect zijn voor de barbecue. Denk aan worstjes met spek, saté van de procureur, runderhamburgers met soepgroenten en bijvoorbeeld diverse vleessoorten gemarineerd in gerookte truffelmarinade. Maar ook voor groot vlees ben je bij Fred van Ingen aan het juiste adres.

Fred: ‘We hebben mooie stukken Côte de Boeuf, Ribeye, Bavette, Longhaas, Kalfsrack, Pulled Pork, Picanha en buitenlandse vleessoorten. Geweldige stukken vlees, mooi voor de feestdagen en heerlijk voor op de winterbarbecue, maar ook gewoon in de pan of in de oven.’

Bijgerechten en soepen
Om je feestelijke tafel compleet te maken kun je bij Fred ook terecht voor verse bijgerechten als diverse salades, sausen, de befaamde kruidenboter en heerlijke (maaltijd)soepen. ‘Erwtensoep met rund- of varkensvlees zit vast in ons assortiment. Net als onze bekroonde mosterdsoep en Toscaanse tomatensoep. En we hebben altijd genoeg op voorraad.’

Advies
Heb je een bepaald gerecht voor de feestdagen in gedachten, maar zou je wat vleesadvies willen? Ga dan zeker langs bij Fred van Ingen. De medewerkers geven je graag advies over de bereiding en mogelijke bijgerechten.

Bestellen
Hoewel Van Ingen altijd een grote voorraad heeft is het voor de feestdagen handig om producten van te voren te bestellen. ‘Dan leggen we jouw feestelijke ingrediënten alvast voor je klaar. En gaan jullie traditioneel gourmetten? Dan hebben wij mooie gourmetpakketten samengesteld.’

Fijne feestdagen
Kortom, voor een rijkelijk gevulde tafel, een smakelijke winterbarbecue en mooie bijgerechten rijd je naar Keurslagerij Fred van Ingen. ‘We wensen u alvast fijne feestdagen!’

Informatie
Keurslagerij Fred van Ingen | Van der Hooplaan 113 | Telefoon 020 641 21 88 | info@vaningen.keurslager.nl | www.vaningen.keurslager.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.