Beeld: AmstelveenHeemraad, Hans van Beek

De Heemraad blijft komende jaren hoofdsponsor van voetbalvereniging Amstelveen

Amstelveen - Voetbalvereniging Amstelveen en Bouw- en Aannemingsbedrijf De Heemraad B.V. hebben het lopende sponsorcontract wederom met drie jaar verlengd. Daarmee blijft De Heemraad hoofdsponsor en gaat de club ook de komende drie jaar weer door het leven als Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.

Bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad BV is al sinds het seizoen 1997/1998 de hoofdsponsor van Voetbalvereniging Amstelveen. Voorzitter a.i. Geert Pielage laat weten blij te zijn met de nieuwe contractverlenging. “Hoewel we niet voor de eerste keer de samenwerking met De Heemraad verlengen, voelt het toch weer heel bijzonder. Jaar in jaar uit blijk dat we elkaar op basis van wederzijds vertrouwen echt kunnen helpen. En voor een club als die van ons is het hebben van zo’n stabiele en langdurige relatie met de hoofdsponsor een zegen. We kijken er dan ook naar uit samen met De Heemraad de volgende stappen te zetten op weg naar een nog mooiere toekomst voor de bijna 850 leden (zowel spelend als niet spelend) van Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.”

verlengingcontract2-768x512 heemraad.jpeg

Foto's Amstelveen Heemraad, Hans van Beek

De Heemraad

De Heemraad is een Amstelveens bouw- en aannemersbedrijf. Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen of renoveren van vastgoed voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Vanuit deze ervaring kennen ze hun klanten en de diversiteit van hun wensen. De Heemraad staat daarbij bekend om hun vernieuwende en innovatieve bouwoplossingen op basis van een vertrouwde klantgerichte aanpak binnen de vastgestelde deadlines en budgetten.

Sterke band

Algemeen directeur Anton Cuntz herkent zich in de woorden van Geert Pielage: “Als directeur van De Heemraad BV ben ik erg verheugd en trots op de samenwerking met Voetbalvereniging Amstelveen. We hebben door de jaren heen een sterke band opgebouwd met de club en de lokale gemeenschap, en ik geloof dat deze verlenging van het contract zal bijdragen aan zowel de sportieve prestaties van de vereniging als aan onze lokale betrokkenheid. We kijken uit naar de komende jaren van succes en groei graag samen verder als Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad.”

Lokale samenwerking

Aanvullend daarop geeft ook Luuk Nooter, bestuurslid Commerciële Zaken binnen de vereniging, aan heel blij te zijn met de positieve bijdrage en betrokkenheid van De Heemraad. “Dat we het contract weer hebben kunnen verlengen is van groot belang voor de club en onderstreept daarbij nogmaals de betrokkenheid van De Heemraad. Niet alleen bij onze voetbalclub maar ook bij de Amstelveense samenleving als geheel. De verlenging van het sponsorcontract onderstreept het belang van lokale samenwerking en geeft opnieuw een impuls aan de ambities van onze vereniging.”


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:23

Wind speelt werkzaamheden A9 parten: brugdek Schipholbrug nog niet ingehesen

Amstelveen - In verband met de voorspelde windverwachting is zaterdagmiddag nog altijd niet gestart met het inhijsen van het nieuwe dek van de Schipholbrug in de A9 bij Schiphol. Dit betekent in elk geval dat de A9 ook zondag 16 juni de hele dag in beide richtingen dicht blijft.   

Sport gisteren 09:00

Siem de Jong openhartig over zijn voetbalcarrière en het EK

Amstelveen - Siem de Jong (35) behoeft eigenlijk geen introductie. De aanvallende middenvelder zette vorig jaar een punt achter zijn indrukwekkende voetbalcarrière die in het teken stond van titels, maar ook zeker van blessures. In het Oude Dorp in Amstelveen blikt hij terug op de afgelopen jaren en spreekt hij over zijn hoogtepunten, uitdagingen en natuurlijk het aankomende EK.