Advertorial Sport

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

Nieuw op de driving range is de Trackman Range; een virtueel element dat golfen nog leuker maakt. Gevorderden kunnen hiermee hun techniek verbeteren en beginners hebben plezier met de talloze spelletjes die je kunt spelen. Uniek in Nederland!

Primeur: Trackman Range Systeem
Wie het terrein van Golfcentrum De Hoge Dijk oprijdt, ziet dat zowel de baan als de driving range er prachtig bij liggen. ‘In de coronaperiode waren we noodgedwongen gesloten’, vertelt Joop Kluin, manager van het Golfcentrum. ‘Die periode hebben we aangegrepen voor het onderhoud van de baan en de driving range. Marco Knaap, manager van de Golfacademy en driving range vult aan: ‘We hebben zuinige ledverlichting aangebracht en als eerste in Nederland een gratis te gebruiken Trackman Range Systeem geïnstalleerd voor alle vijftig afslagplaatsen op de driving range.’

Vooral dat laatste maakt hem trots. ‘Trackman Range is een systeem waarmee je zeer nauwkeurig je slagen kunt analyseren. Drie enorme “Trackmans” ‘zien’ de vertrekkende bal en volgen deze tot het moment waarop hij stil ligt. In een animatie op de smartphone wordt dit vervolgens zichtbaar gemaakt. Zo kun je dus je slagen analyseren en eindeloos oefenen op bepaalde technieken.’

Golfen voor ‘de fun’
De heren zijn dolenthousiast over de legio nieuwe mogelijkheden die het systeem met zich meebrengt. ‘Wie de Trackman Range app gebruikt, gaat vanzelf meer gefocust ballen slaan omdat je na iedere slag even de tijd neemt om naar het resultaat te kijken’, stelt Marco. ‘Dankzij dit systeem haal je veel meer rendement uit je training.’ Daarnaast biedt de app legio mogelijkheden ‘voor de fun’. ‘Je kunt kiezen uit diverse spelletjes en wedstrijden. Zo kan je bijvoorbeeld met meerdere personen de Bullseye Game spelen - waarbij je meer punten krijgt naarmate je bal dichter bij de Bullseye komt – en is er een longest drive en ‘capture the flag’ spel. Zo worden training en entertainment met elkaar gecombineerd. Dat is ook heel leuk voor vriendengroepen en gezinnen met kinderen. Golfen krijgt op deze manier een nieuwe dimensie.’

Leden en niet-leden zijn van harte welkom, een abonnement is niet nodig! Nieuwsgierig? Kom het uitproberen!

Golfcentrum De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
Amsterdam
www.dehogedijk.nl 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:58

Geweld tegen vrouwen: ook in het 'keurige' Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen zet zich deze week in om geweld tegen vrouwen en huiselijk geweld de wereld uit te krijgen. Ook in Amstelveen speelt het probleem en veelal durven slachtoffers zich uit angst niet te melden. De gemeente benadrukt dat hulp dichtbij is en hoopt dat inwoners die te maken hebben met lichamelijk, psychisch of seksueel geweld of intimidatie contact opnemen met Veilig Thuis via de hulplijn 0800 2000.

Advertorial Winkels gisteren 20:00

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

Amstelveen - Koudijs is dé winkel voor toonaangevende merken op het gebied van beeld en geluid, witgoed en wifi . Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is dan ook een begrip in Amstelveen. Maar wie momenteel door het Oude Dorp rijdt, ziet een opvallend verschijnsel.. een compleet blauwe etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Eigenaren Steven en Marri-Anne lichten alvast een tipje van de ‘blauwe’ sluier op over de binnenkort te openen Blue Room.

Algemeen gisteren 10:58

Amstelveen opent steunpunt voor gedupeerden toeslagenaffaire

Amstelveen - Omdat ook in Amstelveen tientallen ouders ernstig in de problemen zijn geraakt doordat de Belastingdienst ten onrechte de kinderopvangtoeslag stopzette en terugvorderde (de zogenoemde Toeslagenaffaire), heeft Gemeente Amstelveen een speciaal Steunpunt Kinderopvangtoeslagaffaire opgericht.