Advertorial Sport

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

Nieuw op de driving range is de Trackman Range; een virtueel element dat golfen nog leuker maakt. Gevorderden kunnen hiermee hun techniek verbeteren en beginners hebben plezier met de talloze spelletjes die je kunt spelen. Uniek in Nederland!

Primeur: Trackman Range Systeem
Wie het terrein van Golfcentrum De Hoge Dijk oprijdt, ziet dat zowel de baan als de driving range er prachtig bij liggen. ‘In de coronaperiode waren we noodgedwongen gesloten’, vertelt Joop Kluin, manager van het Golfcentrum. ‘Die periode hebben we aangegrepen voor het onderhoud van de baan en de driving range. Marco Knaap, manager van de Golfacademy en driving range vult aan: ‘We hebben zuinige ledverlichting aangebracht en als eerste in Nederland een gratis te gebruiken Trackman Range Systeem geïnstalleerd voor alle vijftig afslagplaatsen op de driving range.’

Vooral dat laatste maakt hem trots. ‘Trackman Range is een systeem waarmee je zeer nauwkeurig je slagen kunt analyseren. Drie enorme “Trackmans” ‘zien’ de vertrekkende bal en volgen deze tot het moment waarop hij stil ligt. In een animatie op de smartphone wordt dit vervolgens zichtbaar gemaakt. Zo kun je dus je slagen analyseren en eindeloos oefenen op bepaalde technieken.’

Golfen voor ‘de fun’
De heren zijn dolenthousiast over de legio nieuwe mogelijkheden die het systeem met zich meebrengt. ‘Wie de Trackman Range app gebruikt, gaat vanzelf meer gefocust ballen slaan omdat je na iedere slag even de tijd neemt om naar het resultaat te kijken’, stelt Marco. ‘Dankzij dit systeem haal je veel meer rendement uit je training.’ Daarnaast biedt de app legio mogelijkheden ‘voor de fun’. ‘Je kunt kiezen uit diverse spelletjes en wedstrijden. Zo kan je bijvoorbeeld met meerdere personen de Bullseye Game spelen - waarbij je meer punten krijgt naarmate je bal dichter bij de Bullseye komt – en is er een longest drive en ‘capture the flag’ spel. Zo worden training en entertainment met elkaar gecombineerd. Dat is ook heel leuk voor vriendengroepen en gezinnen met kinderen. Golfen krijgt op deze manier een nieuwe dimensie.’

Leden en niet-leden zijn van harte welkom, een abonnement is niet nodig! Nieuwsgierig? Kom het uitproberen!

Golfcentrum De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
Amsterdam
www.dehogedijk.nl 


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.