De Jonge Dikkert, Aan de Poel, Kruidfabriek by LUTE en Paardenburg

AMSTELVEEN – Wist je dat je ook heerlijk kunt lunchen tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek (t/m 19 maart)? Reserveer snel je tafel, want vol is vol. Reserveer via: www.amstelveenzrestaurantweek.nl

Aan de Poel
Betreed een geheel nieuwe wereld en stap binnen bij het met 2 Michelinsterren bekroonde Aan de Poel. Het panorama over de Poel, dat van ieder seizoen een visueel feest maakt, krijg je alvast cadeau. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.

De Jonge Dikkert
Molen de Dikkert is gebouwd in 1672 en gaat al een tijd mee als restaurant. Niet alleen het pand heeft karakter maar ook het concept van eten, drinken en beleven. De naam “De Jonge Dikkert” draagt het restaurant niet voor niets. Ze blijven constant vernieuwen, verjongen. Niet alleen het interieur is eigentijds maar ook de beleving van een lunch of diner.

Kruidfabriek by LUTE
De gerechten van de kaart van De Kruidfabriek zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

Paardenburg
Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop. Hiermee brengen de medewerkers van Paardenburg mensen dagelijks bij elkaar om hen te inspireren, te laten genieten en bijzondere dingen te laten beleven. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor eindeloos genieten aan de Amstel.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.