De Kapper
Advertorial Winkels

De Kapper gaat vernieuwen!

Amstelveen – De Kapper, met filialen aan de Stationsstraat in Amstelveen en de Rijnstraat in Amsterdam, gaat beide winkels ingrijpend verbouwen.

Het Amstelveense filiaal is het eerst aan de beurt voor een volledige winkelmetamorfose en zal daardoor tijdelijk gesloten zijn: van 23 tot en met 30 september. Vanaf dinsdag 1 oktober 2019 zijn klanten weer van harte welkom in de vernieuwde Amstelveense salon aan de Stationsstraat 2a.

De Kapper blijft knippen

Uiteraard kunnen klanten in de periode dat de Amstelveense salon gesloten is, terecht bij hun vertrouwde kapper in het filiaal in de Amsterdamse Rijnstraat. Dat filiaal gaat vanaf 7 oktober een week dicht en zal 15 oktober weer openen; Amsterdamse klanten kunnen tijdens die verbouwing terecht in het nieuwe Amstelveense filiaal.

Familiebedrijf

In de vernieuwde salons zal De Kapper fungeren als officiële Keune-ambasseudeur. Eigenaren van het echte familiebedrijf, Ad, Bea en Babs van Gorkom, verklappen vast dat De Kapper een spectaculaire vernieuwing ondergaat, maar dat de vertrouwde service, sfeer en professionaliteit het zelfde blijft. 'Het is tijd voor De Kapper 2.0', zegt Babs.

Klanten kunnen gedurende de verbouwingen gewoon een afspraak inplannen via 020 662 29 42.

Proosten in Amstelveen

Op zaterdag 5 oktober vanaf 17.00 uur nodigt De Kapper iedereen uit om te proosten op de vernieuwde Amstelveense salon met een gezellige borrel. Iedereen is welkom aan de Stationsstraat 2a.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.