De Kapper in Amstelveen opgenomen in rijtje ‘Beste kapsalons van Amsterdam’

Amstelveen - Het filiaal van De Kapper aan de Stationsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen mag zich volgens Keune rekenen tot de negen beste kapsalons van hoofdstad Amsterdam.

De Kapper is de enige kapsalon buiten Amsterdam die zich tot het rijtje '9x Beste kappers van Amsterdam' mag rekenen. Ad van Gorkom (in de volksmond Ad de Kapper) is net als Babs van Gorkom zeer verheugd met de benoeming na moeilijke tijden door de lockdowns.

Kappersfamilie in hart en nieren

Keune noemt de familie Van Gorkom van De Kapper een kappersfamilie in hart en nieren: ‘Zij weten je een perfect kapsel aan te meten door goed te kijken en te luisteren naar wat voor jou belangrijk is’.  

De Kapper is uitgegroeid tot een zogenoemde Ambassador salon van Keune. Daar zijn er meer van - en De Kapper wordt nu tot een van de besten van de hoofdstad  gerekend. ‘Deze salons werken met de beste kappers en blijven zichzelf ook continu verbeteren,' meldt Keune in een trending topic op de website. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.