Ad, Olcay en Babs

De Kapper in Oude Dorp nu verkooppunt Olcay Gulsen Beauty

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

De bekende onderneemster (mode, beauty, tv, entertainment) was onder de indruk van het recent vernieuwde filiaal van De Kapper in de Stationsstraat. Ze nam uitgebreid de tijd om de zaak te bekijken maar ook om lekker bij te kletsen, zoals dat natuurlijk hoort bij De Kapper.

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn dus nu ook verkrijgbaar bij het bekende Amstelveense kappersfiliaal., dat ook een zaak heeft in de Amsterdamse Rijnstraat.

Eigenaar van De Kapper, Babs van Gorkom, is ontzettend blij met de toevoeging van de stijlvolle beautylijn aan het kwalitatieve assortiment van De Kapper. Ze vond het geweldig dat Olcay persoonlijk langs kwam. Ook Ad van Gorkom, grondlegger van de kapperszaak, is blij dat De Kapper officieel partner en verkooppunt is geworden en kon het bezoek zeker waarderen.

Op de website van De Kapper (zie hier) is meer informatie te vinden over het bezoek van Olcay Gulsen en de  producten uit haar beautylijn.

olcay_dekapper2.jpg
Olcay en Babs.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.

Algemeen 8 aug. 2020 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?