Ad, Olcay en Babs

De Kapper in Oude Dorp nu verkooppunt Olcay Gulsen Beauty

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

De bekende onderneemster (mode, beauty, tv, entertainment) was onder de indruk van het recent vernieuwde filiaal van De Kapper in de Stationsstraat. Ze nam uitgebreid de tijd om de zaak te bekijken maar ook om lekker bij te kletsen, zoals dat natuurlijk hoort bij De Kapper.

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn dus nu ook verkrijgbaar bij het bekende Amstelveense kappersfiliaal., dat ook een zaak heeft in de Amsterdamse Rijnstraat.

Eigenaar van De Kapper, Babs van Gorkom, is ontzettend blij met de toevoeging van de stijlvolle beautylijn aan het kwalitatieve assortiment van De Kapper. Ze vond het geweldig dat Olcay persoonlijk langs kwam. Ook Ad van Gorkom, grondlegger van de kapperszaak, is blij dat De Kapper officieel partner en verkooppunt is geworden en kon het bezoek zeker waarderen.

Op de website van De Kapper (zie hier) is meer informatie te vinden over het bezoek van Olcay Gulsen en de  producten uit haar beautylijn.

olcay_dekapper2.jpg
Olcay en Babs.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.

Algemeen gisteren 17:07

Groen licht voor thermische vlucht boven Amstelveen vanavond

Amstelveen - De thermische vlucht die vanavond (zaterdag 27 februari 2021) boven Amstelveen is gepland, gaat definitief door. Vanaf 19.00 uur zal een vliegtuigje met speciale apparatuur aan boord boven de gemeente vliegen om warmteverlies van daken te meten. Het advies van de gemeente aan inwoners is om de verwarming aan te zetten.

Algemeen 26 feb. 2021 21:00

Amstelveen by night (35)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 35e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het tamelijk nieuwe appartementencomplex UpMountain in het Stadshart.

Algemeen 26 feb. 2021 19:16

'Zaterdagavond thermische vlucht boven Amstelveen'

Amstelveen – Zaterdagavond 27 februari zal zoals het er nu naar uitziet een vliegtuig met een thermische infraroodcamera over de gemeente Amstelveen vliegen om speciale warmte-opnames te maken. De vlucht dient om inwoners straks online inzicht te kunnen geven in eventueel warmteverlies via het dak van hun woning.