De Kazerie 5 jaar: deze week elke dag feest

AMSTELVEEN - De Kazerie aan de Van der Hooplaan bestaat 5 jaar. In het kader van het lustrum is het tot en met zaterdag 5 september 2015 elke dag feest en maken kanten bij een bezoekje aan het smaakpaleis kans op leuke en lekkere prijzen. Eigenaren Rick & Heleen Brantenaar willen met de viering hun grote schare vaste klanten bedanken voor hun vertrouwen en nieuwe gasten welkom heten.

Rick en Heleen Brantenaar openden op 2 september 2010 de deuren van de Kazerie. Ze waren daarvoor werkzaam in directiefuncties bij diverse auto-importeurs en gooiden het roer radicaal om: ze  maakten van hun hobby hun werk. 'We wilden al langer iets voor ons zelf beginnen en hebben lang nagedacht over wat dat moest zijn. Uiteindelijk werd dat kaas, lekker eten en drinken in de vorm van de Kazerie; een plek waar je je te gast voelt en gewaardeerd. Het is zo’n heerlijk adres waar je voor ontbijt, lunch, diner en snack terecht kunt,' zegt Heleen.

Belegde broodjes
In de afgelopen vijf jaar is de Kazerie tegen de klippen van de recessie opgegroeid. Na een ingrijpende verbouwing ging in 2012 wederom het roer om en werd na een grote verbouwing traiteur, catering en uiteindelijk ook belegde broodjes aan de activiteiten toegevoegd.

Bloeiend
Van een klein kaaswinkeltje is de Kazerie uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf ('Het Smaakpaleis van Amstelveen') dat met een team van 5 vaste personen en een groep oproepkrachten elke culinaire uitdaging aangaat. 'De Kazerie is van alle markten thuis, of je nu een kaasplateau wilt, een kleine catering voor een verjaardag, een bruidstaart van kaas of een catering  voor 300 personen, geen berg is te hoog,' aldus Rick en Heleen.

Op de foto
Heleen & Rick Brantenaar, samen op de foto met Cees Helder, de voormalig patron-cuisinier van Restaurant Parkheuvel, dat onder zijn leiding als eerste Nederlandse restaurant ooit drie Michelinsterren wist te behalen. (Foto: de Kazerie)


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.