De Kazerie benoemd tot 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel'

De Kazerie benoemd tot 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel' Foto: Amstelveenz

AMSTELVEEN - De Kazerie aan de Van Der Hooplaan heeft een onderscheiding ontvangen. De eigenaren mogen hun zaak opnieuw een 'gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel' noemen.

“Wij hebben bewezen dat wij aan meer dan 100 kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op”, aldus eigenaren Maxim en Jessica Pichard. “Met de breedte en de diepte van het assortiment, deskundig en betrokken personeel, productkwaliteit en goede kennis onderscheiden wij ons als foodspeciaalzaak van andere aanbieders. Dit betekent wel dat wij ons moeten blijven scholen en verbeteren om de consument op de juiste manier te blijven helpen bij de aankoop", voegen ze toe.

Stichting
De Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland (KDWN) is een initiatief van het Vakcentrum Kaas & Delicatessen. Met het opstellen van een transparante self-audit checklist stelt KDWN ondernemers in staat om de kwaliteit van hun producten en diensten te verbeteren. Op het moment dat de ondernemer aan de gestelde eisen voldoet, kan hij zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het certificaat. De door de ondernemer ingevulde lijst wordt door een onafhankelijke controleur in de winkel gecheckt. Pas na goedkeuring door de controleur wordt overgegaan tot certificering.

Sticker
“Met dit certificaat tonen we aan alle vakmanschap in huis te hebben en dat wij samen met de medewerkers ons continu inspannen om klanten op de juiste manier te inspireren en adviseren. We zijn trots en plakken de sticker met het kroontje nu direct op de winkeldeur", besluiten de eigenaren van de Kazerie.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties