De lekkerste website van december

AMSTELVEEN

-Op zoek naar heerlijke decemberlekkernijen of een feestelijke kersttaart, maar heb je geen tijd om naar de banketbakker te gaan? Geen paniek. Al het lekkers van de geliefde Patisserie Elzo Prenger, op de Amsterdamseweg 148, is ook online verkrijgbaar. En nog snel in huis (of op kantoor) ook, want een dag van te voren besteld is de volgende dag gegarandeerd in huis. 

Gemakkelijk
‘Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan’, dacht de enthousiaste eigenaar Steve Bouman. Hij liet daarom de gebruiksvriendelijke website (www.elzoprenger.nl) ontwikkelen met een wel heel compleet aanbod aan ambachtelijke smaakvolle producten. Je kunt er zelfs je eigen taart ontwerpen, gewoon via je tablet, telefoon op laptop.

Feestdagen
Voor de feestdagen kun je bij Elzo Prenger niet stuk. Het online kerstassortiment is niet alleen kleurrijk en sfeervol, maar vooral heel lekker: op de website zie je exact wat je krijgt.

Kerstbestellingen
Bij Elzo Prenger werken ze natuurlijk het hele jaar dag en nacht door, maar om teleurstellingen te voorkomen is het wel aan te raden om kerstbestellingen vóór 23 december door te geven, zodat je je overheerlijke producten op tijd in huis hebt.

Oliebollen en appelbeignets
De bekende oliebollen, appelbeignets zijn (net als alle andere feestelijke heerlijkheden) even simpel als snel online te bestellen. Een kind kan de was doen. Maar natuurlijk is ook de oliebollenkraam in de vorm van een oliebol een bekend verschijnsel en zeker een bezoekje waard: de oliebollen van Elzo Prenger worden zonder toevoegingen van E-nummer bereid en zijn ongelooflijk smaakvol.

Online korting
Het mooie van online-bestellen is dat je met een speciale actiecode nog 10 procent korting krijgt ook. Voer bij je bestelling de actiecode elzoisonline in en de tien procent korting wordt automatisch verrekend. De actie is geldig tot en met 31 december 2016 (niet in combinatie met andere acties).

Informatie
Patisserie Elzo Prenger | Amsterdamseweg 148 | Telefoon 020 641 24 08 | info@elzoprenger.nl | www.elzoprenger.nl


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. Onduidelijk is nog wat er aan de hand is.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.