Het wedstrijdbad van De Meerkamp

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Sinds zondag 28 april zijn het peuterbad, het buitenterrein en de zonneweide, al open, maar het was wachten op het wedstrijdbad. Vanwege de hoge grondwaterstand was het niet  mogelijk het wedstrijdbad leeg te pompen en schoon te maken.

Inmiddels is dit gebeurd en is het bad weer gevuld met water. De komende dagen wordt het water opgewarmd tot 21 graden en kan er vanaf aanstaande donderdag 30 mei weer in gezwommen worden.

Vanwege de bouwwerkzaamheden aan het nieuwe extra zwembad zijn er momenteel buiten geen kleedkamers. Alle bezoekers van de buitenbaden gaan via het binnenbad naar buiten. Let op dat in het binnenbad geen buitenschoenen of buitenslippers gedragen worden.

Openingstijden buiten*

Peuterbad en de zonneweide
Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 19:00 uur | Zaterdag & zondag: 10:00 - 17:00 uur.

Wedstrijdbad buiten vanaf 30 mei
Maandag t/m vrijdag
- Banenzwemmen 07:00 - 10:00 & 18:00 - 19:00 uur
- Recreatief zwemmen 14:30 - 18:00 uur | woensdag & vrijdag van 12:30 - 18:00 uur

Zaterdag & zondag
Banenzwemmen 09:00 - 11:00 uur
Recreatief zwemmen 11:00 - 17:00 uur

* Dit rooster geldt tot en met de start van de zomervakantie op zaterdag 20 juli, dan gaat het zomervakantierooster in.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.