De Moederdagtaartjes gaan naar…

AMSTELVEEN – Patisserie Elzo Prenger maakt voor Moederdag weer heerlijke Moederdagtaartjes (€15,95 all-in) met persoonlijke boodschap. AmstelveenZ verlootte er maar liefst vier. De winnaars zijn inmiddels bekend.

Winnaars
De winnaars van deze heerlijke Moederdagtaartjes zijn…
- Belinda Gonzalez
- Maroesja Knook
- Britta Schneider
- Bea van den Braak

Van harte gefeliciteerd. Winnaars, stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Winnaar Moederdagtaartje, vergeet hierbij niet je telefoonnummer toe te voegen, zodat we contact met je kunnen opnemen en jullie de moeders kunnen gaan blij maken.
Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Moederdagtaartje
Wil jij je moeder ook verrassen met zo’n heerlijke Moederdagtaart met persoonlijke boodschap?
Het taartje is geschikt voor 6 personen en wordt aankomende zondag 14 mei, op Moederdag, tussen 09.00 en 12.00 uur (zonder extra kosten) bezorgd in Amstelveen (en ook in Buitenveldert, Amsterdam Oud-Zuid, De Ronde Venen en Uithoorn). Het taartje is afgewerkt met de beste kwaliteit marsepein en gevuld met Zwitserse room en verse aardbeien. Van de bekende topkwaliteit van Elzo Prenger.

Online bestellen
Het taartje is zeer eenvoudig online te bestellen via de webshop (iDeal) van Elzo Prenger. Maar ben je in de  buurt  dan kun je hem natuurlijk ook gewoon in de winkel aan de Amsterdasmeweg 148 bestellen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:48

Voorkom burenruzies tijdens thuisblijfvakantie

Amstelveen - De zomervakantie is in aantocht. "Je viert vakantie in je eigen achtertuin, met wat meer barbecues en rumoer. Je buren genieten daar al snel wat minder van dan jij. Want zij moeten vaak nog thuiswerken terwijl jij vakantie viert. En dat kan ergernissen oproepen", zegt Frannie Herder, adviseur buurtbemiddeling en woonoverlast bij het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

Advertorial Sport vandaag 14:20

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Advertorial Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.