De Moederdagtaartjes gaan naar…

De Moederdagtaartjes gaan naar…

AMSTELVEEN – Patisserie Elzo Prenger maakt voor Moederdag weer heerlijke Moederdagtaartjes (€15,95 all-in) met persoonlijke boodschap. AmstelveenZ verlootte er maar liefst vier. De winnaars zijn inmiddels bekend.


- Lees verder onder deze advertentie -

Winnaars
De winnaars van deze heerlijke Moederdagtaartjes zijn…
- Belinda Gonzalez
- Maroesja Knook
- Britta Schneider
- Bea van den Braak

Van harte gefeliciteerd. Winnaars, stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Winnaar Moederdagtaartje, vergeet hierbij niet je telefoonnummer toe te voegen, zodat we contact met je kunnen opnemen en jullie de moeders kunnen gaan blij maken.
Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Moederdagtaartje
Wil jij je moeder ook verrassen met zo’n heerlijke Moederdagtaart met persoonlijke boodschap?
Het taartje is geschikt voor 6 personen en wordt aankomende zondag 14 mei, op Moederdag, tussen 09.00 en 12.00 uur (zonder extra kosten) bezorgd in Amstelveen (en ook in Buitenveldert, Amsterdam Oud-Zuid, De Ronde Venen en Uithoorn). Het taartje is afgewerkt met de beste kwaliteit marsepein en gevuld met Zwitserse room en verse aardbeien. Van de bekende topkwaliteit van Elzo Prenger.

Online bestellen
Het taartje is zeer eenvoudig online te bestellen via de webshop (iDeal) van Elzo Prenger. Maar ben je in de  buurt  dan kun je hem natuurlijk ook gewoon in de winkel aan de Amsterdasmeweg 148 bestellen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties