De Moederdagtaartjes gaan naar…

AMSTELVEEN – Patisserie Elzo Prenger maakt voor Moederdag weer heerlijke Moederdagtaartjes (€15,95 all-in) met persoonlijke boodschap. AmstelveenZ verlootte er maar liefst vier. De winnaars zijn inmiddels bekend.

Winnaars
De winnaars van deze heerlijke Moederdagtaartjes zijn…
- Belinda Gonzalez
- Maroesja Knook
- Britta Schneider
- Bea van den Braak

Van harte gefeliciteerd. Winnaars, stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Winnaar Moederdagtaartje, vergeet hierbij niet je telefoonnummer toe te voegen, zodat we contact met je kunnen opnemen en jullie de moeders kunnen gaan blij maken.
Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Moederdagtaartje
Wil jij je moeder ook verrassen met zo’n heerlijke Moederdagtaart met persoonlijke boodschap?
Het taartje is geschikt voor 6 personen en wordt aankomende zondag 14 mei, op Moederdag, tussen 09.00 en 12.00 uur (zonder extra kosten) bezorgd in Amstelveen (en ook in Buitenveldert, Amsterdam Oud-Zuid, De Ronde Venen en Uithoorn). Het taartje is afgewerkt met de beste kwaliteit marsepein en gevuld met Zwitserse room en verse aardbeien. Van de bekende topkwaliteit van Elzo Prenger.

Online bestellen
Het taartje is zeer eenvoudig online te bestellen via de webshop (iDeal) van Elzo Prenger. Maar ben je in de  buurt  dan kun je hem natuurlijk ook gewoon in de winkel aan de Amsterdasmeweg 148 bestellen.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.