TOFBloemen

De moeders van deze 5 winnaars krijgen een TOF Boeket!

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met TOF Bloemen aan de Rembrandtweg in Amstelveen, vijf TOF Boeketten voor Toffe Moeders. 

De volgende vijf personen hebben met hun nominatie (FB-tag) voor hun Toffe Moeder een bos bloemen gewonnen die bij mams wordt thuisbezorgd op Moederdag: Evelien Philipsen, Aisha Aykut Bakker, Daphne Joy van Dijk, Ingrid van der Eijk en Inge Roof.

Verzoek aan de prijswinnaars om zsm contact op te nemen via info@amstelveenz.nl ovv Winnaar Tof Bloemen Moederdag.

Iedereen weer bedankt voor het meedoen (wat zijn er toch veel lieve moeders in Amstelveen)… niet gewonnen? Je kan natuurlijk ook nog een boeket bestellen of kopen bij TOF aan de Rembrandtweg 411 in Amstelveen.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.