Op de foto de nieuwe Corolla TS (Touring Sports) en Mark van der Loo
Advertorial Zakelijk

De nieuwe Toyota Corolla nu bij Toyota van Ekris Mijdrecht

Amstelveen - Toyota geeft de succesvolle Corolla een uitgebreide update. Met een strakker design, een verbeterde digitale gebruikerservaring en de vijfde generatie hybride aandrijflijn krijgt de Toyota Corolla nieuwe aantrekkingskracht.

Update in de cockpit

De gebruiksvriendelijke en moderne, digitale cockpit zit vol nuttige functies, zoals een snelwerkend 10,5” touchscreen als bedieningsinterface. Op het haarscherpe display vind je een logische menu-indeling, om afleiding tijdens het rijden tot een minimum te beperken. Daarnaast zie je op een 12,3" digitaal instrumentarium in één oogopslag alle belangrijke rijgegevens.

toyotacorolla.jpg

Nieuwe aandrijflijn sneller en zuiniger

Twee nieuwe aandrijflijnen bevinden zich in de nieuwe Toyota Corolla. Met de 1,8 liter hybride aandrijflijn krijgt de nieuwe Corolla een vermogen van 140 pk. De sprint van 0-100 km/u neemt door het toegenomen vermogen nog maar 9,2 seconden in beslag, een reductie van 1,8 seconden. Voor de 2,0 liter variant neemt het vermogen toe naar 196 pk, waardoor de sprint van 0-100 km/u nu in slechts 7,5 seconden is afgerond. Dit is bijna een halve seconde sneller dan voorheen. Voor beide aandrijflijnen geldt een lagere CO2-uitstoot dan voorheen! Kom deze nieuwe Toyota Corolla zelf ervaren in een van onze showrooms.

Bron: toyota.nl

Toyota van Ekris, de Toyota dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen, Amstelveen en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota-dealer van de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. 'Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!'

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

toyotavanekris.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.