De Urban Arrow, elektrische bakfiets [Bink Fietsen]

De nieuwe tweede auto

AMSTELVEEN - Hij wordt ook wel ‘de nieuwe tweede auto’ genoemd en dat is niet voor niets. De Urban Arrow is een paradepaardje onder de elektrische bakfietsen en biedt ongekend veel comfort en gebruiksgemak. Bovendien is het design bijzonder fraai.  

De Urban Arrow is een echte nekkendraaier onder de bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan Bink van BINK Fietsen, dealer van de Urban Arrow, is vooral de Family-uitvoering bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.  

Indrukwekkend

De Family-uitvoering is dan ook oprecht een indrukwekkende verschijning waar je hip & geruisloos mee door de straten zoeft. Veilig, wendbaar en snel, kom je dankzij een krachtige elektrische trapondersteuning van BOSCH fluitend op je plaats van bestemming aan: en parkeerkosten, die heb je natuurlijk niet. 

‘Je kan ‘m ook naar persoonlijke wensen aanpassen,’ zegt Mariëlle Bink-Felderhoff. ‘En hij is uit te breiden met tal van accessoires. ‘De Urban Arrow is alleen verkrijgbaar in wit of zwart, dus dat maakt kiezen eenvoudig’ vult Stefan aan. Standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en zelfs een extra bankje voor een derde kind, kan je met Urban Arrow Family feitelijk je hele gezin vervoeren. Of je nu een Maxi Cosi mee wilt nemen, of misschien een hond: het past allemaal.  
 
Vervoeren
De Urban Arrow is ook verkrijgbaar in een Shorty-variant – waarmee je een hele stoere woon-werkfiets in huis haalt waarmee je met groot gemak heel veel kan vervoeren. Door de grote bergruimte troef je de gemiddelde scooterrijder zeker af: en dat zonder giftige uitlaatgassen uit te stoten. De Urban Arrow Cargo is daarbij in trek bij bedrijven en bijvoorbeeld bezorgdiensten, vanwege de enorme laadruimte en het groene karakter. ‘En de mogelijkheid om je bedrijfsnaam prominent aan te brengen,’ zegt Stefan. 
De Urban Arrow Family is een echte must see: dat kan in de showroom van BINK Fietsen. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.

Algemeen gisteren 10:52

Beleef Amstelveen, juist nu!

Op 1 juli lanceert Amstelveen de nieuwe website beleefamstelveen.nl. Deze website is onderdeel van het (stads)Promotieplan van de gemeente. Het platform biedt een podium voor al het mooie aanbod van Amstelveen op het gebied van toerisme, sport, cultuur, recreatie, horeca en winkelen. Prominent onderdeel is de Uitagenda waarin per dag of periode te zien is wat er te doen is in de stad. Daarnaast is er ruimte voor lokale initiatieven van organisaties en ondernemers.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen: superieure service op nieuwe locatie

Amstelveen - 35 jaar lang was Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150. Begin dit jaar verhuisde de onder veel Amstelveners zeer bekende dealer van het exclusieve en geliefde automerk naar Spinnerij op bedrijventerrein Legmeer: een nieuwe locatie, met natuurlijk de vertrouwde topservice als altijd.