De Urban Arrow, elektrische bakfiets [Bink Fietsen]

De nieuwe tweede auto

AMSTELVEEN - Hij wordt ook wel ‘de nieuwe tweede auto’ genoemd en dat is niet voor niets. De Urban Arrow is een paradepaardje onder de elektrische bakfietsen en biedt ongekend veel comfort en gebruiksgemak. Bovendien is het design bijzonder fraai.  

De Urban Arrow is een echte nekkendraaier onder de bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan Bink van BINK Fietsen, dealer van de Urban Arrow, is vooral de Family-uitvoering bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.  

Indrukwekkend

De Family-uitvoering is dan ook oprecht een indrukwekkende verschijning waar je hip & geruisloos mee door de straten zoeft. Veilig, wendbaar en snel, kom je dankzij een krachtige elektrische trapondersteuning van BOSCH fluitend op je plaats van bestemming aan: en parkeerkosten, die heb je natuurlijk niet. 

‘Je kan ‘m ook naar persoonlijke wensen aanpassen,’ zegt Mariëlle Bink-Felderhoff. ‘En hij is uit te breiden met tal van accessoires. ‘De Urban Arrow is alleen verkrijgbaar in wit of zwart, dus dat maakt kiezen eenvoudig’ vult Stefan aan. Standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en zelfs een extra bankje voor een derde kind, kan je met Urban Arrow Family feitelijk je hele gezin vervoeren. Of je nu een Maxi Cosi mee wilt nemen, of misschien een hond: het past allemaal.  
 
Vervoeren
De Urban Arrow is ook verkrijgbaar in een Shorty-variant – waarmee je een hele stoere woon-werkfiets in huis haalt waarmee je met groot gemak heel veel kan vervoeren. Door de grote bergruimte troef je de gemiddelde scooterrijder zeker af: en dat zonder giftige uitlaatgassen uit te stoten. De Urban Arrow Cargo is daarbij in trek bij bedrijven en bijvoorbeeld bezorgdiensten, vanwege de enorme laadruimte en het groene karakter. ‘En de mogelijkheid om je bedrijfsnaam prominent aan te brengen,’ zegt Stefan. 
De Urban Arrow Family is een echte must see: dat kan in de showroom van BINK Fietsen. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.