Het team van Henri Bloem adviseert graag voor de perfecte wijn bij jouw kerstdiner. [Beeld: Anko Stoffels]

De perfecte wijn voor je kerstdiner vind je bij Henri Bloem

AMSTELVEEN - In de decembermaand is het bij de geliefde Wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg ieder jaar weer een komen en gaan van klanten die wijn-advies willen bij hun eigen kerstdiner. Want advies, dat is waar de schitterende wijnzaak van Peter Bruijgom zo groot mee is geworden.

Klanten komen geregeld met lijstjes van kerstgerechten de winkel binnen,’ zegt Peter. ‘Wij adviseren graag welke wijn bij welk gerecht past en hebben voor iedere gang een passende wijn, van voorgerecht tot dessert.’

Voor ieder budget
Het bijzondere van de Bloem’s wijn-spijs adviezen is dat je er voor elk budget terecht kan. De kennis van medewerkers is groot en dat geldt voor wijnen uit alle landen. Door het grote inkoopvoordeel van de gezamenlijke Henri Bloem-filialen in het land zijn de prijzen vaak verrassend laag. ‘We zijn geregeld goedkoper dan de supermarkt,’ zegt Peter. ‘Natuurlijk hebben we ook exclusievere wijnen, je kan alle kanten op.’

Nieuwe wijncursus: 17 januari
Naast het kopen van wijn kun je op de Amsterdamseweg ook wijn leren proeven tijdens de verschillende wijncursussen in het fraaie proeflokaal in de enorme wijnkelder van het Amstelveense filiaal. ‘Een nieuwe cursus voor beginners start weer op woensdag 17 januari 2018’, zegt Peter verheugd. Voor beginners is het raadzaam snel in te schrijven, want de beproefde wijncursussen (ook voor gevorderden) zijn altijd erg in trek.

Kerstgeschenk opgestuurd en al
Niets is natuurlijk leuker dan een mooie fles wijn met een kaartje per post te versturen naar een bekende relatie, vriend of familielid in de donkere decemberdagen. Bij Henri Bloem verzorgen ze dat volledig: of je nu een vergeten oom of tante een smaakvol geschenk wil sturen, of honderd zakelijke relaties. ‘Wij selecteren graag een lekker flesje, verpakken dit feestelijk om het vervolgens te versturen. Als klant heb je er geen omkijken naar’, besluit Peter.

Kom gerust eens langs bij Wijnkoperij Henri Bloem: natuurlijk ook voor de beste champagne, prosecco of cava. Het team staat voor je klaar. Parkeren voor de deur is gratis!

Informatie
Wijnkoperij Henri Bloem | Amsterdamseweg 160 | Telefoon 020 640 26 51 | www.henribloem.nl | amstelveen@henribloem.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017] (advertorial)

Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.