De Posthoorn: Bellen & Bestellen = Bezorgen

Amstelveen – Loterij-, cadeau- en tabakswinkel De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen heeft vanwege de lockdown de deuren moet sluiten. De Posthoorn gaat daarom bestellingen vanaf 50 euro aan huis bezorgen in Amstelveen: daardoor kunnen klanten alsnog Oudejaarsloten (met extra winkansen op El Gordo) en andere producten van De Posthoorn in huis halen.

Hans Poll wil met de thuisbezorging zijn klanten tegemoet komen. Veel Amstelveners zweren bij een Ouderjaarslot of Lotto-deelname via de Posthoorn. En dat kan dus nog steeds. ‘We hebben besloten dat we telefonische bestellingen vanaf 50 euro aan huis in Amstelveen bezorgen’, zegt eigenaar Hans Poll. ‘Klanten kunnen bestellingen doen via ons telefoonnummer 020 641 75 75.’

Snel in huis

Bestel je telefonisch voor 15.00 uur in de middag, dan heb je je bestelling dezelfde dag tussen 15.00 en 18.00 uur thuis aan de deur. ‘Onze medewerkers bezorgen binnen de gemeentegrenzen van Amstelveen. De formule is simpel: bellen & bestellen = bezorgen,’ aldus Hans.

Uiteraard kan De Posthoorn de komende periode geen oude staatsloten inwisselen, maar nieuwe (Oudejaars-)loten kopen is geen probleem. Ook kunnen Lotto-snelspelformileren, Euro Jackpot-formulieren en krasloten worden besteld, evenals andere  producten uit het assortiment van De Posthoorn.

Bestel telefonisch

Betaling kan per Tikkie. Bestellen kan alleen telefonisch (en niet per e-mail) bij een minimale besteding van 50 euro: Bestel snel via  020 641 75 75.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by night (78)

Amstelveen - Op de 78e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Amstelzijde in de rubriek Amstelveen by night.

112 gisteren 18:45

14-jarige met ploertendoder op zak aangehouden in Amstelveen na onrustdreiging

Amstelveen - Nadat afgelopen donderdag diverse bedreigingen via social media waren rondgegaan, blijkt de Amstelveense politie diezelfde avond een groep jongeren te hebben staande gehouden die met Tram 25 naar Amstelveen Zuid waren afgereisd, met vermoedelijk weinig goeds in de zin. Onder hen een 14-jarige met een ploertendoder op zak.

Algemeen gisteren 10:00

De Uiterton hoopt op 25-jarig jubileum

Amstelveen - In heempark De Braak liggen de twee werkplaatsen van Stichting De Uiterton. Sinds 1997 beleven zowel jongeren als ouderen hier veel plezier aan het bouwen en restaureren van boten en scheepjes. Nog heel even en dan kan er in het voorjaar weer gevaren worden. Oprichter Henk Morel vertelt over het ontstaan van De Uiterton maar ook over de naderende sluiting van de loods.

Algemeen 9 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (77)

Amstelveen - Op de 77e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Van Heuven Goedhartlaan.

Onderwijs & Educatie 9 apr. 2021 17:11

Amstelveen College biedt leerlingen drie dagen lang volop coronaproof plezier

Amstelveen - Om leerlingen een hart onder de riem te steken in deze lastige coronatijd heeft het Amstelveen College drie dagen lang een speciale 'GoFit-21 3-daagse' voor leerlingen georganiseerd. Leerlingen konden zich volop uitleven met tal van coronaproof-activiteiten, iets dat enorm werd gewaardeerd door de leerlingen.