'De snoepwinkel is gesloten' in trek

AMSTELVEEN - De cabaretvoorstelling ‘De snoepwinkel is gesloten’ van het duo Yentl en de Boer, gepland op 30 januari in Schouwburg Amstelveen, is dermate in trek bij Amstelveners dat een extra voorstelling is bijgeboekt op dinsdag 1 december.

Yentl Schieman en Christine de Boer vielen op de Kleinkunstacademie al op door hun ijzersterke composities en rijke fantasie. In 2013 overdonderden ze jury en publiek op het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen ze alle prijzen mee naar huis. Met hun voorstelling De snoepwinkel is gesloten stellen ze zich voor aan het grote publiek en brengen ze muzikale hoogstandjes en absurdistische sketches en personages.

Advocaat van de Duivel
Ook de theatervoorstelling ‘Advocaat van de Duivel’, met Victor Löw en Waldemar Torenstra in de hoofdrollen, is door grote belangstelling bijgeboekt in Schouwburg Amstelveen. Naast de reguliere voorstelling op donderdag 3 december komen zij nu ook op zondag 22 november naar Amstelveen.

Kaartjes
Voor het volledige programma en het bestellen van entreebewijzen, zie www.schouwburgamstelveen.nl.

Op de foto
Yentl en de Boer - De snoepwinkel is gesloten (Foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn)


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen 28 mei 2024 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'