De stomerij die altijd open is

De stomerij die altijd open is

AMSTELVEEN - Het is geen geheim dat Stomerij Rembrandt voor onberispelijke kwaliteit staat op het gebied van stomen, persen en wassen. Maar wat deze warme stomerij uniek en vooral geliefd maakt is de 24-uurs (!) haal- en brengservice.


- Lees verder onder deze advertentie -

Dankzij de volautomatische en altijd toegankelijke haal- en brengautomaat in het filiaal kan je op de momenten dat het jou uitkomt je spullen halen of wegbrengen: of dat nu midden in de nacht is (als je bijvoorbeeld nachtdiensten werkt) of misschien wel op zondagochtend vroeg: je hoeft je nooit meer te haasten. 

Eenvoudig
Het geavanceerde haal- en brengsysteem werkt kinderlijk eenvoudig. Met een speciale Rembrandtpas heb je toegang tot de automaat en haal of breng je je kleding in een handomdraai. Gemiddeld is je kleding na twee werkdagen weer als nieuw. Het beste van alles is dat je ook nog eens flinke korting krijgt. Op de Rembrandtpas zet je vooraf een tegoed van 100, 200 of 300 euro, waarna je geen omkijken meer hebt naar betalen en voorlopig vooruit kan. Met de Silverpas (100,-) krijg je 10 procent korting, de Goldpas (200,-) 15 procent en de Diamondpas (300,-) zelfs 20 procent. ‘Het is een eenvoudig, maar ook eerlijk systeem’, zegt de gepassioneerde eigenaar Fred Kooijman. ‘De klanten die veel van onze stomerij gebruiken krijgen de hoogste korting. Het systeem is recent voorzien van nieuwe software en werkt optimaal. Drempelvrees om het te gebruiken is niet nodig, het is heel’, zegt Kooijman. 
Natuurlijk staan de vakkundige medewerkers van Stomerij Rembrandt uiteraard ook tijdens openingstijden klaar voor het beste advies.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties