Advertorial Zakelijk

'Dé vormgever van uw nachtrust'

Wie binnenstapt bij Simon de Bruin Slaapcomfort aan de Binderij 1 in Amstelveen, stapt binnen in een oase van rust. ‘Goedemorgen, welkom’, klinkt het vriendelijk. Het is óf Simon de Bruin, óf zijn vrouw Annemieke. ‘Wanneer je ook komt, je treft altijd een van ons’, vertelt Simon de Bruin lachend.

De enige uitzondering is het moment dat Simon en Annemieke gezamenlijk naar een beurs zijn. Maar daar hebben zij een oplossing voor: ‘Dan neemt onze gerespecteerde collega Nico den Heyer de honneurs waar’, vervolgt Simon. ‘Hij is een oude rot in het vak en past perfect bij ons.’  Die duidelijkheid en herkenbaarheid wordt door klanten enorm gewaardeerd.

Wie kijkt op de volledige vernieuwde website van Simon de Bruin Slaapcomfort ziet dat de klanten de winkel met een 9.2 beoordelen. ‘Het gebeurt regelmatig dat we kaartjes opgestuurd krijgen als dank voor de goede zorgen’, vertelt Annemieke vol trots. ‘Laatst kwam een dame zelfs een zelfgemaakte cake bezorgen, omdat ze zo blij was met onze service. Dat is tochgeweldig? Dat soort dingen gebeuren alleen als je een fysieke winkel hebt.’

Door de jaren heen

Simon de Bruin Slaapcomfort startte dertig jaar geleden met waterbedden als specialiteit. Door de jaren heen werd dat specialisme verlegd naar boxsprings, mooie ledikanten en duurzame producten. ‘Waar we de laatste jaren veel boxsprings verkochten, zien we nu een kentering naar wat minder pompeus. Veel mensen kiezen weer voor ledikanten; minimalistisch of meer industrieel’, legt Simon uit.

‘Bovendien maken steeds meer consumenten de keuze voor duurzame producten; lokaal geproduceerd en van hoge kwaliteit zodat het lang mee gaat. Zo verkopen wij ook Texeler dekbedden en matrassen; gemaakt van de wol van schapen op Texel.’

Ook de rol van de slaapkamer is veranderd. ‘Voorheen was de slaapkamer vooral bedoeld om te slapen. Nu wordt de slaapkamer meer een relaxruimte; er wordt gewerkt, uitgebreid gelezen of een hele dag Net­flix gekeken. Dat maakt ook dat er andere keuzes gemaakt worden.’

Linnengoed

Voor wie niet voortdurend de muur in een andere tint wil schilderen, maar wel regelmatig wil variëren in de look en feel van de slaapkamer, heeft Annemieke een tip: varieer met beddengoed. ‘Er is ontzettend veel mogelijk met kleuren en materialen’, zegt ze.

‘Daarover meedenken vind ik ontzettend leuk. Het gebeurt vaak genoeg dat klanten staaltjes, foto’s of stukjes behang uit hun slaapkamer meenemen en we daar passend beddengoed bij zoeken. Met kleuren en het eventueel toevoegen van sierkussens, lampjes of andere accessoires kunnen we een totaal andere sfeer neerzetten.’

Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen en heb je wat meer tijd nodig? Maak dan een afspraak voor een uitgebreid advies via de website.

Simon de Bruin Slaapcomfort
Binderij 1
Telefoon 020 645 69 21
info@simondebruin.nl
www.simondebruin.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.