Advertorial Winkels

De Wijnschuur: het adres voor de fijnproever

De Wijnschuur in Nes aan de Amstel behoeft voor heel veel liefhebbers van een goed glas wijn allang geen introductie meer. Hier kom je als je voor een mooie prijs een hele lekkere of bijzondere wijn wilt aanschaffen, een goed en gedegen wijnadvies nodig hebt of in een gemoedelijke sfeer kennis wilt maken met het uitgebreide assortiment.

Met het oog op de komende feestdagen heeft het flamboyante team van De Wijnschuur ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om voor de grote schare enthousiaste klanten een aantal topwijnen te selecteren onder de inmiddels bekende noemer ‘Sterrencollectie’.

Kerststerren

‘De Kerststerren’ van De Wijnschuur beslaan dit jaar in totaal 36 wijnen. Deze wijnen (wit, rood, mousserende, dessert- en Portwijnen) zijn met zorg geselecteerd en zeer geschikt voor het kerstdiner, de oudejaarsborrel of om te geven als relatiegeschenk. Met ‘De Kerststerren’ weet je dat je iets bijzonders in huis haalt.

De enorme selectie wijnen die je bij De Wijnschuur vindt, is sowieso bijzonder te noemen omdat eigenaar Dennis Wiersema als liefhebber en wijnkenner bij uitstek zoveel mogelijk inkoopt met in het achterhoofd de wensen en voorkeuren van zijn klanten. Sinds deze sympathieke ondernemer elf jaar geleden De Wijnschuur overnam van de vorige eigenaar, wist hij op een enthousiaste wijze de groei van het bedrijf verder uit te bouwen. ‘Dit heb ik altijd voor ogen gehad’, zegt hij trots.

‘De wijze waarop we er nu staan met dit mooie team, het plezier dat we met z’n allen in dit vak hebben, en het feit dat veel particulieren, maar ook grote bedrijven en horecaondernemingen ons weten te vinden’.

Dat de interesse van gerenommeerde horecazaken voor de wijnen van De Wijnschuur explosief is gegroeid, doet Dennis Wiersema deugd. Hij hecht veel waarde aan een goede samenwerking met producenten die net als De Wijnschuur hun ziel en zaligheid in het produceren van wijnen leggen. ‘Inmiddels brengen we ook een drietal eigen lijnen’, zo laat hij weten.

Wijnen in iedere prijsklasse

Keuze te over bij De Wijnschuur en je gaat gegarandeerd niet met lege handen de deur uit. In elke prijsklasse is er een mooie wijn te vinden. Een leuke tip voor de feestdagen zijn de cadeaubonnen van De Wijnschuur en ook al jaren geldt: 12 halen, 10 betalen. ‘En wie geen tijd heeft om langs te komen in onze winkel, kan de Kerststerren en natuurlijk ook alle andere wijnen, online bestellen via de wijnschuurwebshop.nl’, zegt Dennis tot slot.

Informatie

De Wijnschuur | Amsteldijk Zuid 180d Nes aan de Amstel | Telefoon 0297 58 26 11 | info@dewijnschuur.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, December 2019]


Meer nieuws

112 vandaag 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek vandaag 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.