Advertorial Winkels

De Wijnschuur pakt uit: maak kans op superieur thuisdiner met chef-kok

Amstelveen / Nes aan de Amstel - De Wijnschuur heeft een waanzinnige winactie waarbij je kans maakt op een diner thuis met privé chefkok én heerlijke wijn voor 6 à 8 personen (*!) ter waarde van maar liefst € 800,-.

Hoe?
Als je in oktober een aankoop doet bij De Wijnschuur en de ingevulde bon inlevert, dan maak je kans op een heerlijk 5-gangen diner.

Sterrenkok
Niemand minder dan chefkok Harry Unk komt bij jou thuis langs om een zalig wild-menu voor jou en je familie of vrienden te bereiden. Het werk van Unk is destijds door culinair recensent Johannes van Dam tot drie keer toe beoordeeld met een 9-. Zijn kunsten in de keuken op sterrenniveau kenmerken zich door puur en eerlijk koken. ‘Ik hou ervan mensen te verrassen en kook zoveel mogelijk met seizoensproducten uit de regio.’

Luxe wijnarrangement
‘We gaan uiteraard ook uitpakken met door De Wijnschuur gecertificeerde wijnen’, vertelt eigenaar Dennis Wiersema trots. ‘Ik ben inmiddels 12,5 jaar actief als eigenaar van De Wijnschuur. Graag vier ik dit middels een culinaire winactie voor onze klanten.’

Wil jij kans maken op deze culinaire prijs? Breng dan in oktober een bezoekje aan De Wijnschuur en vergeet de bon niet mee te nemen. De trekking gebeurt door notaris Patrick Moes van Notariskantoor Bellaar c.s. en de winnaar zal in november bekend worden gemaakt.

(!*) i.v.m de huidige corona-maatregelen volgt overleg met de winnaar 

De Wijnschuur | Amsteldijk Zuid 180d 1188 VN Amstelveen | Instagram: @dewijnschuur | @the_unk_food


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.