December-editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen e.o. Het dikke december-nummer (92 pagina's) staat in het teken van de feestelijke decembermaand.

Ook in dit magazine (nummer 45) vind je weer de vertrouwde rubrieken De Connectie, Mijn Verhaal, Politiek Duel, PartyFlitZ en Kids in de Spotlight en zijn diverse Amstelveners en Amstelveense ondernemers aan het woord.

Ook vind je de Top 25 best gelezen nieuwsberichten in 2019 (tot december). En natuurlijk is er ook weer puzzelplezier. Speciaal voor de feestelijke decembermaand hebben we ook weer diverse culinaire aanraders van lokale ondernemers opgenomen. 

Wij wensen iedereen veel leesplezier en een fijne decembermaand!

AmstelveenZ Magazine wordt (met uitzondering van brievenbussen met NEE-NEE-stickers) verspreid in heel Amstelveen, Buitenveldert Zuid, Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Ouderkerk aan de Amstel. Geen magazine ontvangen? Wij horen het graag via info@amstelveenz.nl. Het magazine is ook bij diverse centrale ophaalpunten af te halen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.