December-editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen en omstreken. Het dikke december-nummer (84 pagina's) staat grotendeels in het teken van de feestelijke decembermaand. 

Ook in dit magazine (nummer 54) vind je weer de vertrouwde rubrieken Het roer om, Libris Onbegrensd, Mijn Verhaal, en Kids in de Spotlight en zijn diverse Amstelveners en ook Amstelveense ondernemers aan het woord.

Aangrijpend is het verhaal van Joanna Bridge, die vertelt over haar tragische en bizarre kerstavond in 1981.

Ook vind je de Top 25 best gelezen nieuwsberichten in 2020 (tot december). En natuurlijk is er ook weer puzzelplezier. Speciaal voor de feestelijke decembermaand hebben we ook weer diverse culinaire aanraders van lokale ondernemers opgenomen. 

Wij wensen iedereen veel leesplezier en een fijne decembermaand!

AmstelveenZ Magazine wordt (met uitzondering van brievenbussen met NEE-NEE-stickers) verspreid in heel Amstelveen,  Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Ouderkerk aan de Amstel. Heeft u op 10 december nog geen magazine ontvangen? Wij horen het graag via info@amstelveenz.nl. Het magazine is ook bij diverse centrale ophaalpunten af te halen.


Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:25

Een nieuwe gietvloer voor je winkel in Amstelveen

Amstelveen - Mocht jij momenteel nadenken over het kopen van een gietvloer voor je winkel in Amstelveen? Dan ben je zeker niet de enige. De gietvloer is momenteel ontzettend populair en dit is niet voor niets het geval. De vloer biedt nou eenmaal een hoop voordelen, tevens is deze vloer zeker niet duur. 

Politiek gisteren 12:28

‘Pijnlijk duidelijk dat Amstelveense ouderen geen kant op kunnen’

Amstelveen - Tijdens een politieke bijeenkomst over de problematiek rond betaalbare ouderenwoningen in Amstelveen is pijnlijk duidelijk geworden dat veel ouderen geen kant op kunnen en hierdoor niet de levenskwaliteit krijgen waar ze na jaren hard werken recht op hebben.

Politiek gisteren 11:07

25-jarige Lennart de Looze gaat op voor lijsttrekkerschap GroenLinks Amstelveen

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen heeft met gepaste trots haar concept kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 gepresenteerd. De partij noemt de lijst een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten: de 25-jarige Lennart de Looze staat op 1 op de conceptlijst.

Amstelveen van voorheen 24 okt. 2021 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek.