Davey Baas

Deelnemerslimiet AmstelveenZ Lentemarathon bijna bereikt; nog plaats bij kidsrun

Amstelveen - De deelnemerslimiet van het AmstelveenZ Lentemarathon Event (hele, halve en estafette-afstand) op 24 maart 2019 is bijna bereikt. Wel is er nog voldoende inschrijfmogelijkheid voor de nieuwe Coop Kidsrun tijdens het sportieve event.

'De halve marathon, hele marathon, estafettemarathon gaan bijna sluiten en zijn praktisch uitverkocht', meldt organisator AV Startbaan, dat waarschuwt dat er géén na-inschrijving op de dag zelf is. Wil je nog meedoen schrijf je dan snel in!

COOP Kidsrun

Wel is er nog inschrijfmogelijkheid voor de Coop Kidsrun, vooor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deze run gaat over een afstand van 1 km
en start om 10.30 uur bij Atletiekvereniging Startbaan aan Startbaan 1 Amstelveen. Inschrijven voor de kidsrun kan via de website van de AmstelveenZ Lentemarathon.

Vrijwilligers

Ook is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens het sportieve event. Aanmelden als vrijwilliger kan via deze link.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.