Denise wint perfume explore session van Otentic Perfumes

Denise wint perfume explore session van Otentic Perfumes Foto: Otentic Perfumes

Amstelveen - Denise van Vliet-Elstgeest heeft dankzij haar man Robert de perfume explore session ter waarde van 100 euro gewonnen. AmstelveenZ mag deze prijs uitreiken in verband met de opening van de nieuwe winkel van Otentic Perfumes.

Otentic Perfumes heeft afgelopen zaterdag op Binnenhof 35 in Stadshart Amstelveen een nieuwe parfumwinkel geopend. Otentic Perfumes biedt een uniek geurconcept aan waarbij de consument door middel van een private perfume explore session een parfum kiest dat bij hem of haar past uit de 73 geuren verdeeld over diverse geurstijlen.  

Blij                                  

In verband met de opening heeft AmstelveenZ een speciale lezersactie op Facebook gezet. Hierbij konden lezeressen of lezers van AmstelveenZ.nl iemand anders blij maken met een perfume explore session ter waarde van 100 euro.

Heel veel Amstelveners hebben meegedaan aan de actie en uit alle getagde personen heeft AmstelveenZ Denise van Vliet-Elstgeest als winnares uitgekozen. “Ze is een Supervrouw en Supermoeder en mijn inziens verdient ze daarom zo’n fenomenale geur”, schrijft haar man Robert op Facebook over de winnares. Denise mag een perfume explore session doen in de winkel en ontvangt vervolgens een gratis geur van haar keuze.

Leuk

Niet gewonnen? AmstelveenZ houdt met regelmaat leuke acties voor lezers van het onlineplatfrom AmstelveenZ.nl & AmstelveenZ Magazine. Wie weet ben jij een van onze volgende winnaars! En sowieso vinden we het natuurlijk heel erg leuk dat je hebt meegedaan. Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Otentic Perfumes zit ook op Facebook en Instagram.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties