Otentic Perfumes
Advertorial Winkels

Denise wint perfume explore session van Otentic Perfumes

Amstelveen - Denise van Vliet-Elstgeest heeft dankzij haar man Robert de perfume explore session ter waarde van 100 euro gewonnen. AmstelveenZ mag deze prijs uitreiken in verband met de opening van de nieuwe winkel van Otentic Perfumes.

Otentic Perfumes heeft afgelopen zaterdag op Binnenhof 35 in Stadshart Amstelveen een nieuwe parfumwinkel geopend. Otentic Perfumes biedt een uniek geurconcept aan waarbij de consument door middel van een private perfume explore session een parfum kiest dat bij hem of haar past uit de 73 geuren verdeeld over diverse geurstijlen.  

Blij                                  

In verband met de opening heeft AmstelveenZ een speciale lezersactie op Facebook gezet. Hierbij konden lezeressen of lezers van AmstelveenZ.nl iemand anders blij maken met een perfume explore session ter waarde van 100 euro.

Heel veel Amstelveners hebben meegedaan aan de actie en uit alle getagde personen heeft AmstelveenZ Denise van Vliet-Elstgeest als winnares uitgekozen. “Ze is een Supervrouw en Supermoeder en mijn inziens verdient ze daarom zo’n fenomenale geur”, schrijft haar man Robert op Facebook over de winnares. Denise mag een perfume explore session doen in de winkel en ontvangt vervolgens een gratis geur van haar keuze.

Leuk

Niet gewonnen? AmstelveenZ houdt met regelmaat leuke acties voor lezers van het onlineplatfrom AmstelveenZ.nl & AmstelveenZ Magazine. Wie weet ben jij een van onze volgende winnaars! En sowieso vinden we het natuurlijk heel erg leuk dat je hebt meegedaan. Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Otentic Perfumes zit ook op Facebook en Instagram.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.