Denk mee over de toekomst van Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen vraagt deze maand inwoners, organisaties en ondernemers mee te denken over het Amstelveen van de toekomst. De uitkomsten neemt de gemeente op in de Omgevingsvisie die de fysieke leefomgeving van Amstelveen beschrijft voor de lange termijn.

Meedenken kan via de gemeente participatiewebsite denkmee.amstelveen.nl of via een Babbelbox die op verschillende plekken in Amstelveen komt te staan.

KLIK HIER OM MEE TE DENKEN

Babbelbox Amstelveen

Gemeente Amstelveen zet deze maand ook op diverse plekken een Babbelbox neer op wisselende plekken in de gemeente, waar mensen hun ei kwijt kunnen over de toekomst van de gemeente.

KLIK HIER OM TE ZIEN WAAR DE BABBELBOX STAAT

Groen Amstelveen

'Als college van B en W denken we dat het Amstelveen van de toekomst voldoende groen is, zodat we hier allemaal gezond en ontspannen kunnen blijven wonen, werken en recreëren. We willen graag dat ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, bereikbaarheid en wonen mogelijk blijven,' zegt wethouder Floor Gordon onder andere in een persbericht van de gemeente.

Meedenken over de toekomst van Amstelveen kan via de gemeentelijke website https://denkmee.amstelveen.nl


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:56

Aan tafel met Eus tijdens online evenement Sprankel

Amstelveen - Schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol (Eus) is woensdag 12 mei 2021 te gast bij het gratis bij te wonen online evenement Sprankel vanuit de Amstelveense bibliotheek.

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: per 7 mei flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid.