Denk mee over de toekomst van Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen vraagt deze maand inwoners, organisaties en ondernemers mee te denken over het Amstelveen van de toekomst. De uitkomsten neemt de gemeente op in de Omgevingsvisie die de fysieke leefomgeving van Amstelveen beschrijft voor de lange termijn.

Meedenken kan via de gemeente participatiewebsite denkmee.amstelveen.nl of via een Babbelbox die op verschillende plekken in Amstelveen komt te staan.

KLIK HIER OM MEE TE DENKEN

Babbelbox Amstelveen

Gemeente Amstelveen zet deze maand ook op diverse plekken een Babbelbox neer op wisselende plekken in de gemeente, waar mensen hun ei kwijt kunnen over de toekomst van de gemeente.

KLIK HIER OM TE ZIEN WAAR DE BABBELBOX STAAT

Groen Amstelveen

'Als college van B en W denken we dat het Amstelveen van de toekomst voldoende groen is, zodat we hier allemaal gezond en ontspannen kunnen blijven wonen, werken en recreëren. We willen graag dat ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, bereikbaarheid en wonen mogelijk blijven,' zegt wethouder Floor Gordon onder andere in een persbericht van de gemeente.

Meedenken over de toekomst van Amstelveen kan via de gemeentelijke website https://denkmee.amstelveen.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.