Der Bogen

'Der Bogen' genomineerd voor lelijkste kunstwerk van NL

AMSTELVEEN - Het veelbesproken beeld Der Bogen op het Stadsplein in Amstelveen is door Radio 538 genomineerd voor de verkiezing 'Lelijkste kunstwerk van Nederland.'

Speciaal voor alle lelijke kunstwerken in Nederland presenteert Evers Staat Op 'De Verkiezing Voor Het Lelijkste Kunstwerk Van Nederland.' Het gaat om kunstwerken waarbij je je meteen afvraagt: waarom?

Stem op jouw favoriet
Stemmen op het lelijkste kunstwerkwerk van NL kan op de website van Radio 538 [Klik hier]


Meer nieuws

Horeca vandaag 08:23

Ervaar de verrassende lunches & diners bij restaurant Micaro

Amstelveen - Micaro, synoniem voor een unieke smaakbeleving dat bereid is met liefde en geduld, daagt je uit om je zintuigen te laten verrassen. Stap binnen, ontspan en laat de waan van de dag achter je. Dit, terwijl je geniet van een lunch of diner die je verwachtingen overtreft.

Algemeen gisteren 16:48

Zwanenfamilie bivakkeert aan Jane Addamslaan: matig uw snelheid

Amstelveen - Een zwanenfamilie bivakkeert al enkele dagen op een smal grasstrookje tussen het fietspad en de autoweg aan de Jane Addamslaan in Westwijk. Hoewel het nog goed gaat, wordt verkeer verzocht om de snelheid te matigen zolang de zwanen er met hun kroost er zitten.

Sport gisteren 11:55

Dag van de Yoga: 17 juni gratis yoga bij Amity International School

Amstelveen - Zaterdag 17 juni 2023, van 10.00 tot 12.00 uur vindt gratis de Internationale Dag van de Yoga plaats bij Amity International School in Amstelveen. Deze ochtend wordt georganiseerd door de Ambassade van India uit Den Haag, in samenwerking met Stichting International Day of Yoga en Stichting Bridging the Gap. Zowel jong als oud is welkom om kennis te maken met yoga.