Der Bogen

'Der Bogen' genomineerd voor lelijkste kunstwerk van NL

AMSTELVEEN - Het veelbesproken beeld Der Bogen op het Stadsplein in Amstelveen is door Radio 538 genomineerd voor de verkiezing 'Lelijkste kunstwerk van Nederland.'

Speciaal voor alle lelijke kunstwerken in Nederland presenteert Evers Staat Op 'De Verkiezing Voor Het Lelijkste Kunstwerk Van Nederland.' Het gaat om kunstwerken waarbij je je meteen afvraagt: waarom?

Stem op jouw favoriet
Stemmen op het lelijkste kunstwerkwerk van NL kan op de website van Radio 538 [Klik hier]


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.