Deze week de derde editie van AMSTELVEENZ Magazine

AMSTELVEEN – Dat is nog eens een lekker begin van de week. Morgen, maandag 29 juni, valt de derde editie van AMSTELVEENZ Magazine huis-aan-huis op de mat in Amstelveen en nabije omgeving. In een verhoogde oplage van totaal 50.000 exemplaren.

In het derde nummer onder meer Jazz in het Dorp, een interview met Jordy de Breet en antwoord op de vraag welk hotel zijn intrek neemt in Uilenstede. En het is toch echt Amstelveen aan de Amstel! Rein Schurink en Herbert Raat vertellen waarom.

IJschampagne
Ook aandacht voor Amstelvener Micheal Vermes, die een heuse ijschampagne lanceert in Amstelveen. We nemen ook een kijkje in het atelier van Lidy Leegsta met Oosterse allure en we laten je kennismaken met de Amstelveense internationaal schaakmeester Robert Ris.

Win kaarten voor A Day At The Park
Het juli-nummer bevat uiteraard nog veel meer: van lokale rubrieken en tips & trends tot diverse columns en veel (bekende) lokale ondernemers die aan het woord komen. Lezers van AMSTELVEENZ Magazine maken bovendien kans op kaarten voor A Day At The Park en Blaudzun.

Verspreiding & afhaallocaties
Het juli-nummer van AMSTELVEENZ Magazine wordt huis-aan-huis verspreid door Media Verspreiders Amsterdam en door Reclamedienst De Schakel in Aalsmeer (Nieuw Oosteinde), maar wordt niet bezorgd bij brievenbussen met NEE-NEE -stickers. Vanaf dinsdag 30 juni is het magazine geheel gratis af te halen bij tal van locaties in Amstelveen (kijk hier voor een afhaaloverzicht). En vanaf woensdag valt het magazine ook online te raadplegen!

Wij wensen Amstelveen veel leesplezier!

FOTO: De derde editie van AMSTELVEENZ Magazine valt maandag 29 juni op de deurmat in Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.