Deze zomer Internationaal Sushi Festival in Amstelveen

 Amstelveen – Op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen wordt deze zomer een internationaal Sushi Festival georganiseerd.

Het festival, met Moshi Moshi Fair, staat 2 dagen (zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019) lang in het teken van kraakverse sushi en vele andere (Japanse) lekkernijen.

De organisatie belooft de lekkerste Yakitori, Tempura, Taiyaki en Takoyaki. De toegang is gratis. Gemeente Amstelveen heeft inmiddels een evenementenvergunning verleend voor het sushi-evenement. Aanmelden voor het event kan onder andere via Facebook.

 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.