Dierenarts Gert Jan Mentink stopt en neemt afscheid

Dierenarts Gert Jan Mentink stopt en neemt afscheid Foto: Dierenarts Gert Jan Mentink stopt en neemt afscheid. De praktijk werd eerder al overgenomen door Stad & Land Dierenklinieken

Amstelveen - De bekende Amstelveense dierenarts Gert Jan Mentink is per 1 januari 2019 gestopt met zijn werkzaamheden. Hij neemt komende zaterdag 12 januari afscheid tijdens een receptie in de Paaskerk (15.00-17.00 uur).

Mentink, die jarenlang de dierenartspraktijk onder zijn eigen naam runde en een enorme klantenkring opbouwde, droeg zijn praktijk aan de Maarten Lutherweg ruim een jaar geleden al over aan Stad & Land Dierenklinieken en werkte daar nog een jaar in loondienst.

Liefde

'Ik heb alle jaren met liefde en toewijding het vak mogen uitvoeren, nu is het tijd voor pensioen', zegt Mentink in een reactie. Hij werkte 38 jaar als dierenarts, waarvan 32 jaar in Amstelveen. Voor veel huisdier-eigenaren was Mentink niet alleen een bekende, maar vooral ook een geliefde dierenarts vanwege zijn grote betrokkenheid en expertise. In een zwart gat valt Mentink niet: 'Ik heb meer dan genoeg hobby's', lacht hij.

Dank

Mentink wil alle Amstelveners en hun huisdieren, met wie hij de afgelopen jaren lief en leed heeft gedeeld, hartelijk danken voor hun vertrouwen. Op zaterdag 12 januari 2019 wordt een afscheidsreceptie gehouden in de Paaskerk aan het Augustinspark (15.00-17.00 uur) en is men welkom om een drankje te komen drinken.

Opvolging

Stad & Land Dierenklinieken, de organisatie die de praktijk van Mentink volledig over heeft genomen, bestaat uit samenwerkende dierenklinieken in Noord-Holland, met vestigingen in tal van steden.


Reacties