Dierenarts Benthe samen met hond Puk
Advertorial Zakelijk

Dierenkliniek Buitenveldert: ‘We gaan weer naar buiten!’

Amstelveen/Buitenveldert - Stormachtige dagen wisselen zich af met zacht en heerlijk lenteweer. Kortom: maart roert zijn staart. En wil je goed voorbereid naar buiten of met je huisdier op vakantie, loop dan gerust eens binnen bij Dierenkliniek Buitenveldert.

Van trimsalon tot dierenarts en dierenvoeding-speciaalzaak Alle kennis onder een dak en dat op nog geen paar honderd meter van Amstelveen verwijderd. ‘Je vindt alle specialisten die voor je huisdier van belang zijn op dit adres. De lijnen zijn kort en we schakelen daarom de hele dag met elkaar om tot het beste advies voor jou en je huisdier te komen’, vertelt dierenarts en eigenaresse Nanette Velthuyse.

Nieuwe collectie

Nu de dagen weer warmer beginnen te worden wordt de winkel aan de Kastelenstraat weer aangevuld met mooie zomerproducten. Van drijvend speelgoed tot zwembadjes.

En ook de teken-tijd komt er weer aan. ‘Hoewel er ook teken in de winter zijn, zien we ze vaker met warmere temperaturen. Bij ons vind je genoeg producten om ze te bestrijden’, vertelt Gerard van Empelen, bedrijfsleider. ‘We hebben daarnaast een groot assortiment manden, riemen, voer en nog veel meer. En heb je iets bij ons gekocht, dan brengen we het graag gratis bij je thuis. Dat hoort bij onze service.’

Kleine huisdieren

Alle (kleine) huisdieren zijn welkom bij Dierenkliniek Buitenveldert. En ze staan in de kliniek niet alleen klaar voor zieke huisdieren, maar ook voor vragen over verzorging, voeding en gedrag. Of het nu gaat om een pup, een volwassen kat of een oud konijn.

‘We hebben twee keer per jaar ook een konijnenspreekuur voor al je vragen over je konijn of knaagdier’, vertelt Nanette. Bijkomend voordeel: je parkeert gratis voor de deur in de blauwe zone.

Op reis

Dierenarts Nouschka wijst ons nog even op het volgende: ‘Ga je op vakantie en gaat je dier mee of naar een pension? Zorg er dan voor dat het paspoort in orde is en dat het dier extra gevaccineerd wordt als dat nodig is. Wanneer er vragen zijn, neem dan gerust contact op. Dierenkliniek Buitenveldert kan je helpen met een reisadvies op maat voor jouw huisdier.’

SAMENWERKING DIERENTEHUIS AMSTELVEEN

Wist je dat Dierenkliniek Buitenveldert iedere donderdag actief is bij Dierentehuis Amstelveen? Daar vaccineren ze nieuw binnengekomen dieren, controleren ze oudere dieren en helpen ze (waar nodig) zieke dieren.

Informatie

Dierenkliniek Buitenveldert | Kastelenstraat 166, Amsterdam | Telefoon 020 644 30 89 | www.dierenkliniekbuitenveldert.nl | info@dkbuitenveldert.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.37 - 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.