Dierenarts Benthe samen met hond Puk
Advertorial Zakelijk

Dierenkliniek Buitenveldert: ‘We gaan weer naar buiten!’

Amstelveen/Buitenveldert - Stormachtige dagen wisselen zich af met zacht en heerlijk lenteweer. Kortom: maart roert zijn staart. En wil je goed voorbereid naar buiten of met je huisdier op vakantie, loop dan gerust eens binnen bij Dierenkliniek Buitenveldert.

Van trimsalon tot dierenarts en dierenvoeding-speciaalzaak Alle kennis onder een dak en dat op nog geen paar honderd meter van Amstelveen verwijderd. ‘Je vindt alle specialisten die voor je huisdier van belang zijn op dit adres. De lijnen zijn kort en we schakelen daarom de hele dag met elkaar om tot het beste advies voor jou en je huisdier te komen’, vertelt dierenarts en eigenaresse Nanette Velthuyse.

Nieuwe collectie

Nu de dagen weer warmer beginnen te worden wordt de winkel aan de Kastelenstraat weer aangevuld met mooie zomerproducten. Van drijvend speelgoed tot zwembadjes.

En ook de teken-tijd komt er weer aan. ‘Hoewel er ook teken in de winter zijn, zien we ze vaker met warmere temperaturen. Bij ons vind je genoeg producten om ze te bestrijden’, vertelt Gerard van Empelen, bedrijfsleider. ‘We hebben daarnaast een groot assortiment manden, riemen, voer en nog veel meer. En heb je iets bij ons gekocht, dan brengen we het graag gratis bij je thuis. Dat hoort bij onze service.’

Kleine huisdieren

Alle (kleine) huisdieren zijn welkom bij Dierenkliniek Buitenveldert. En ze staan in de kliniek niet alleen klaar voor zieke huisdieren, maar ook voor vragen over verzorging, voeding en gedrag. Of het nu gaat om een pup, een volwassen kat of een oud konijn.

‘We hebben twee keer per jaar ook een konijnenspreekuur voor al je vragen over je konijn of knaagdier’, vertelt Nanette. Bijkomend voordeel: je parkeert gratis voor de deur in de blauwe zone.

Op reis

Dierenarts Nouschka wijst ons nog even op het volgende: ‘Ga je op vakantie en gaat je dier mee of naar een pension? Zorg er dan voor dat het paspoort in orde is en dat het dier extra gevaccineerd wordt als dat nodig is. Wanneer er vragen zijn, neem dan gerust contact op. Dierenkliniek Buitenveldert kan je helpen met een reisadvies op maat voor jouw huisdier.’

SAMENWERKING DIERENTEHUIS AMSTELVEEN

Wist je dat Dierenkliniek Buitenveldert iedere donderdag actief is bij Dierentehuis Amstelveen? Daar vaccineren ze nieuw binnengekomen dieren, controleren ze oudere dieren en helpen ze (waar nodig) zieke dieren.

Informatie

Dierenkliniek Buitenveldert | Kastelenstraat 166, Amsterdam | Telefoon 020 644 30 89 | www.dierenkliniekbuitenveldert.nl | info@dkbuitenveldert.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.37 - 2019]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.