Ananda van de Aardweg van Kasteelheer Groep overhandigde de cheque aan Dierentehuis Amstelveen

Dierentehuis Amstelveen krijgt cheque van Kasteelheer Groep

AMSTELVEEN - Het Dierentehuis Amstelveen heeft een cheque van 775 euro mogen ontvangen van Kasteelheer Groep. Het bouwkundig adviesbureau uit Amstelveen haalde het bedrag op tijdens de eerste editie van het eigen golftoernooi.

Op 31 mei 2017 werd het eerste Kasteelheer Open Golftoernooi georganiseerd op het AOC (Amsterdam Old Course).

Wedstrijd & clinic
Op deze middag heeft er een short-gun 9 holes wedstrijd plaatsgevonden en daarnaast een golf-clinic. Veel Amstelveense ondernemers waren op deze zonnige dag aanwezig.

Lokaal goed doel
Kasteelheer Groep is niet alleen naamgever van het toernooi, maar heeft ook gemeend een lokaal goed doel aan dit toernooi te verbinden. Kasteelheer heeft alle kosten, inclusief de bijzondere braai-bbq, van het toernooi voor haar rekening genomen. Zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan het goede doel.

Vrijwillige bijdrage
Alle deelnemers is gevraagd om een vrijwillige bijdrage te doneren voor het Dierentehuis Amstelveen. 'Hier is massaal gehoor aangegeven Hierdoor hebben wij het prachtige bedrag van €775,- opgehaald,'  aldus Ananda van den Aardweg van Kasteelheergroep.

Overhandiging
Op vrijdag 9 juni heeft Ananda de cheque overhandig aan het Dierentehuis. 'Ze waren hier heel erg blij mee. Het komt zeker goed terecht.'

Informatie
Kijk op de Facebookpagina van het Dierentehuis: https://www.facebook.com/Dierentehuis.Amstelveen/ of de website van het Dierentehuis:  www.dierentehuisamstelveen.nl

 

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.