Pixabay.com
112

Dieven hebben het voorzien op elektrische fietsen in Amstelveen

Amstelveen - De Amstelveense politie waarschuwt eigenaren van elektrische fietsen dat er de laatste tijd in Amstelveen veel elektrische fietsen worden gestolen. Veelal blijken de eigenaren hun fietsen niet te hebben geregistreerd.

De politie meldt dat het framenummer van een (elektrische) fiets heel eenvoudig geregistreerd kan worden via bijvoorbeeld de lokale fietsverkoper. Voor de politie en handhaving is de kans dan groter dat een gestolen fiets wordt teruggevonden. 'Hopelijk met een verdachte erbij', aldus de politie.

De politie vraagt Amstelveners ook 112 te bellen als zij iets verdachts zien. 'Als je iets verdachts ziet bel dan gelijk met 112. Heeft het geen spoed? Bel dan met 0900-8844.'


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.