OA-directeur Darshan Sloot vertrekt bij de ondernemersvereniging. Beeld: Anko Stoffels

Directeur Darshan Sloot vertrekt per 2024 bij Ondernemersvereniging Amstelveen

Amstelveen - Directeur Darshan Sloot verlaat per 1 januari 2024 na 21 jaar Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Ze is toe aan een nieuwe uitdaging. De OA is per direct op zoek naar een nieuwe directeur.

Darshan was de eerste jaren als Office Manager en Communicatie en Relatiemanager werkzaam bij  de OA en  vanaf 2014 vulde zij met veel passie en bezieling het directeurschap succesvol in, zo meldt OA-voorzitter Rob van den Helder. Het bestuur van de OA is haar bijzonder dankbaar voor haar persoonlijke inzet en betrokkenheid en wenst haar veel succes met de volgende stap in haar carrière.

'Darshan zal de komende vier maanden met dezelfde passie en betrokkenheid onze vereniging leiden,' zegt Van den Helder.  Darshan Sloot laat in een persoonlijke reactie weten dankbraar te zijn voor haar tijd bijde OA:  'Met name in de afgelopen 10 jaar heb ik als directeur van de OA waardevolle contacten gelegd en veel kennis opgedaan. Amstelveen kent fantastische ondernemers en bijzonder goed ondernemerschap, wat tijdens de Coronapandemie en de crisis wederom is bewezen. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat afscheid van de OA geen definitief afscheid tussen ons betekent.'

Ze geeft aan toe te zijn aan een nieuwe stap en meer persoonlijke groei. 'Daarom zal ik mij vanaf 1 januari 2024 als zelfstandig ondernemer in de markt zetten als programmadirecteur/-ontwikkelaar en als dagvoorzitter,' zegt Darshan. 'De komende vier maanden zal ik mij natuurlijk nog met volle overtuiging voor de OA blijven inzetten.'


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.