OA-directeur Darshan Sloot vertrekt bij de ondernemersvereniging. Beeld: Anko Stoffels

Directeur Darshan Sloot vertrekt per 2024 bij Ondernemersvereniging Amstelveen

Amstelveen - Directeur Darshan Sloot verlaat per 1 januari 2024 na 21 jaar Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Ze is toe aan een nieuwe uitdaging. De OA is per direct op zoek naar een nieuwe directeur.

Darshan was de eerste jaren als Office Manager en Communicatie en Relatiemanager werkzaam bij  de OA en  vanaf 2014 vulde zij met veel passie en bezieling het directeurschap succesvol in, zo meldt OA-voorzitter Rob van den Helder. Het bestuur van de OA is haar bijzonder dankbaar voor haar persoonlijke inzet en betrokkenheid en wenst haar veel succes met de volgende stap in haar carrière.

'Darshan zal de komende vier maanden met dezelfde passie en betrokkenheid onze vereniging leiden,' zegt Van den Helder.  Darshan Sloot laat in een persoonlijke reactie weten dankbraar te zijn voor haar tijd bijde OA:  'Met name in de afgelopen 10 jaar heb ik als directeur van de OA waardevolle contacten gelegd en veel kennis opgedaan. Amstelveen kent fantastische ondernemers en bijzonder goed ondernemerschap, wat tijdens de Coronapandemie en de crisis wederom is bewezen. Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat afscheid van de OA geen definitief afscheid tussen ons betekent.'

Ze geeft aan toe te zijn aan een nieuwe stap en meer persoonlijke groei. 'Daarom zal ik mij vanaf 1 januari 2024 als zelfstandig ondernemer in de markt zetten als programmadirecteur/-ontwikkelaar en als dagvoorzitter,' zegt Darshan. 'De komende vier maanden zal ik mij natuurlijk nog met volle overtuiging voor de OA blijven inzetten.'


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.