Jannie The Show Dog (Beeld: Jouk Oosterhof)

Dit is de hond van…

Amstelveen -  …Cabaretier Henry van Loon. Hij treedt vrijdag 22 april op in Schouwburg Amstelveen en vertelt die avond in zijn nieuwe voorstelling ‘Jannie the Show Dog’ over zijn tamelijk burgerlijk bestaan met een pup én een dochter. 

Tijdens de wereldwijde pandemie zat Van Loon ineens permanent binnen met zijn nieuwe hond. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. 2 jaar lang. Dag in dag uit.  Een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. 

Apr22_GZ_Henry_van_Loon_Jannie_The_Showdog_Digitale_poster_narrowcasting_poster[1].jpg

Bel de oppascentrale: Henry van Loon wil dolgraag terug naar het theater en is op vrijdag 22 april om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen te zien met Jannie the Show Dog. 

Meer topcabaret in Schouwburg Amstelveen

Een dag na Henry van Loon staat Lenette van Dongen op de planken in Schouwburg Amstelveen. Ze komt op 23 april nog één keer terug met haar bejubeld ontvangen voorstelling 'Paradijskleier'. Een show vol scherpe observaties, prachtige liedjes en een trampoline. 

lennetvandongeneditdrukwerk.jpg
Lenette van Dongen, Paradijskleier

Zit je uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? Lenette fileert op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid.  Zaterdag 23 april a.s. om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl


Meer nieuws

112 gisteren 17:17

Fietsers zonder licht krijgen na staandehouding gratis lampjes: ‘Bedankt!’

Amstelveen - Meer dan de helft van de inwoners in de vervoerregio waar Amstelveen toebehoort fietst wel eens zonder werkende fietsverlichting. De afgelopen weken heeft de politie tijdens diverse veiligheidscontroles in de regio fietsers staande gehouden, omdat zij in het donker zonder licht op fietsten, ook in studentenwijk Uilenstede. Om het voeren van goede fietsverlichting te stimuleren, deelde de politie voor- en achterlampjes uit.

Algemeen gisteren 10:54

Isolatieactie Amstelveen-Zuid: nog maximaal 200 plekken

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Zuid die hun huis (verder) willen verduurzamen kunnen zich nog tot en met 22 december vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie. Vanwege de drukte bij installateurs kunnen zich nu nog maximaal 200 inwoners inschrijven binnen deze actie.

Advertorial Algemeen gisteren 09:00

Simon de Bruin: de vormgever van uw nachtrust

Amstelveen - Kwaliteit, duurzaamheid en volop tijd voor de klant: dat vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Een nieuw bed koop je immers niet zomaar, die gaat jaren mee. Annemieke en Simon de Bruin zitten bijna 33 jaar in het vak. Ze adviseren u met betrokkenheid en passie voor het vak, want u wilt tenslotte geen miskoop waar u voor jaren aan vast zit.

Algemeen 6 dec. 2022 13:18

Prachtige traditie komt er weer aan: Lichtjesavond op Zorgvlied

Amstelveen - Het is een prachtige traditie die al 20 jaar (sinds 2002) bestaat: Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied. Dit jaar kunnen bezoekers op deze bijzondere en vaak drukbezochte avond weer herdenken, luisteren naar muziek of gewoon samen zijn.