Jannie The Show Dog (Beeld: Jouk Oosterhof)

Dit is de hond van…

Amstelveen -  …Cabaretier Henry van Loon. Hij treedt vrijdag 22 april op in Schouwburg Amstelveen en vertelt die avond in zijn nieuwe voorstelling ‘Jannie the Show Dog’ over zijn tamelijk burgerlijk bestaan met een pup én een dochter. 

Tijdens de wereldwijde pandemie zat Van Loon ineens permanent binnen met zijn nieuwe hond. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. 2 jaar lang. Dag in dag uit.  Een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. 

Apr22_GZ_Henry_van_Loon_Jannie_The_Showdog_Digitale_poster_narrowcasting_poster[1].jpg

Bel de oppascentrale: Henry van Loon wil dolgraag terug naar het theater en is op vrijdag 22 april om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen te zien met Jannie the Show Dog. 

Meer topcabaret in Schouwburg Amstelveen

Een dag na Henry van Loon staat Lenette van Dongen op de planken in Schouwburg Amstelveen. Ze komt op 23 april nog één keer terug met haar bejubeld ontvangen voorstelling 'Paradijskleier'. Een show vol scherpe observaties, prachtige liedjes en een trampoline. 

lennetvandongeneditdrukwerk.jpg
Lenette van Dongen, Paradijskleier

Zit je uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? Lenette fileert op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid.  Zaterdag 23 april a.s. om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 gisteren 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.