Jannie The Show Dog (Beeld: Jouk Oosterhof)

Dit is de hond van…

Amstelveen -  …Cabaretier Henry van Loon. Hij treedt vrijdag 22 april op in Schouwburg Amstelveen en vertelt die avond in zijn nieuwe voorstelling ‘Jannie the Show Dog’ over zijn tamelijk burgerlijk bestaan met een pup én een dochter. 

Tijdens de wereldwijde pandemie zat Van Loon ineens permanent binnen met zijn nieuwe hond. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. 2 jaar lang. Dag in dag uit.  Een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. 

Apr22_GZ_Henry_van_Loon_Jannie_The_Showdog_Digitale_poster_narrowcasting_poster[1].jpg

Bel de oppascentrale: Henry van Loon wil dolgraag terug naar het theater en is op vrijdag 22 april om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen te zien met Jannie the Show Dog. 

Meer topcabaret in Schouwburg Amstelveen

Een dag na Henry van Loon staat Lenette van Dongen op de planken in Schouwburg Amstelveen. Ze komt op 23 april nog één keer terug met haar bejubeld ontvangen voorstelling 'Paradijskleier'. Een show vol scherpe observaties, prachtige liedjes en een trampoline. 

lennetvandongeneditdrukwerk.jpg
Lenette van Dongen, Paradijskleier

Zit je uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? Lenette fileert op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid.  Zaterdag 23 april a.s. om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl


Meer nieuws

Politiek vandaag 09:39

bbA-walnotenbomen worden geplant nabij Biesbosch 225

Amstelveen - De dertig walnotenbomen die de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) schenkt aan de inwoners van Amstelveen in verband met het 30-jarig jubileum van de partij, worden geplaatst nabij het nieuwe appartementencomplex 225 aan Biesbosch (hoek Beneluxbaan/Rembrandtweg).

Sport vandaag 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.

Sport vandaag 09:02

AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Algemeen vandaag 08:56

Gemeente biedt isolatieactie aan in Amstelveen Noord

Amstelveen - Na Amstelveen Zuid is nu ook Noord aan de beurt. De Gemeente Amstelveen organiseert een collectieve isolatieactie voor woningeigenaren in Amstelveen Noord om zo het verduurzamen van woningen gemakkelijker én voordeliger maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren.  

Advertorial Zakelijk gisteren 14:23

Hypotheekadvies voor starters

Amstelveen - Een eerste huis kopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij A&H Finance begrijpen we dat er veel vragen zijn en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis

Horeca gisteren 13:17

Micaro in het Oude Dorp officieel geopend

Amstelveen - Op 17 januari 2023 opende chef-kok Ming ietwat stilletjes de deuren van het exclusieve Aziatische restaurant Micaro, in het Oude Dorp van Amstelveen. Met 34 jaar ervaring en al 24 jaar eigen ondernemingen is Ming geen onbekende in de Oosterse keuken en heeft hij al de nodige ervaring opgedaan.