Dit is de winnaar van de Prenger Paasactie: het chocolade-ei woog 473 gram

Amstelveen – Lezers van AmstelveenZ mochten raden hoeveel gram het vrolijke chocolode-ei van Patisserie Prenger woog om er kans op te maken. De winnaar is bekend, het gewicht bedroeg 473 gram.

Meedoen aan de actie kon tot vanmorgen (29/03/24) 09.00 uur.

De redactie werd weer overstelpt met inzendingen: niemand wist deze keer exact het goede gewicht te raden, maar behoorlijk wat lezers zaten er heel dichtbij. Vijf van hen gokten op 475 gram... en dichterbij dan 2 gram verschil kwam het niet. Uit de lezers die 475 gram inzonden is één winnaar getrokken - en dat is geworden Quirina Voorn! Van harte gefeliciteerd!

wegen choclade prenger.jpg
De weging van het chocolade-ei in de bakkerij van Prenger onder toeziend oog van Steve Bouman.

Meer lekkers in de Prenger-winkels

Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Patisserie Prenger heeft een uitgebreid paasassortiment met de leukste creaties, zoals onderstaande tulband waar net de paashaas is ingesprongen. 

upside konijn tulband.jpg

En natuurlijk is ook het paasei uit deze actie in verschillende smaken te koop. Breng vandaag of morgen nog een bezoekje aan de winkels aan de Amserdamseweg of Groenhof om Pasen extra smaakvol te maken!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen 19 apr. 2024 16:32

Boer Gerlach breekt alle records Cinema Amstelveen en komt zelf naar laatste cinema-vertoning

Amstelveen - De alom geprezen documentairefilm over de Amstelveense akkerbouwer Gerlach heeft alle records van Cinema Amstelveen gebroken. Gerlach zal bij de laatste vertoning van zijn docu in Cinema Amstelveen (dinsdag 30 april om 13.45 uur) in stijl aanwezig zijn, om te praten over het tamelijk overwachte, maar meer dan verdiende succes.  

Algemeen 19 apr. 2024 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.