Poes Mooitje (l) en hond Bucks (r)

Dit zijn de winnaars van de AmstelveenZ Dierendagactie

Amstelveen - AmstelveenZ vroeg lezers traditiegetrouw op Dierendag om een foto of filmpje van hun huisdier in te sturen om zo kans te maken op een waardebon van 50 euro van de Amstelveense dierenspeciaalzaak Van Noord's Dierenvoeders. We werden letterlijk bedolven onder de inzendingen - de winnaars zijn bekend!

We hebben ook dit jaar weer genoten van de ontelbare leuke, lieve, aandoenlijke, knuffelige, stoute en grappige inzendingen. Het waren er honderden! Helaas konden we maar twee winnaars trekken, want alle huisdieren zijn natuurlijk even geweldig. 

De waardebonnen gaan dit jaar naar: poes Mooitje (ingezonden door Linda) en hond Bucks (ingezonden door Karin). Zij mogen iets leuks of lekkers uitzoeken bij Van Noord's Dierenvoerders, ter waarde van 50 euro. De winnaars wordt verzocht even een mailtje te sturen naar info@amstelveenz.nl; dan krijgen zij info hoe de prijs te innen.

AmstelveenZ bedankt iedereen voor de vele geweldige inzendingen van dit jaar, het was een fraaie 'Dierenshow'.  En neem gerust eens een kijkje op de website van Van Noord's Dierenvoeders of kom langs in de winkel aan de Oude Karselaan 15 in Amstelveen .

Onderstaand de oproep op 4 oktober 2022 (de actie is nu afgesloten):


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport 27 mei 2024 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.