Poes Mooitje (l) en hond Bucks (r)

Dit zijn de winnaars van de AmstelveenZ Dierendagactie

Amstelveen - AmstelveenZ vroeg lezers traditiegetrouw op Dierendag om een foto of filmpje van hun huisdier in te sturen om zo kans te maken op een waardebon van 50 euro van de Amstelveense dierenspeciaalzaak Van Noord's Dierenvoeders. We werden letterlijk bedolven onder de inzendingen - de winnaars zijn bekend!

We hebben ook dit jaar weer genoten van de ontelbare leuke, lieve, aandoenlijke, knuffelige, stoute en grappige inzendingen. Het waren er honderden! Helaas konden we maar twee winnaars trekken, want alle huisdieren zijn natuurlijk even geweldig. 

De waardebonnen gaan dit jaar naar: poes Mooitje (ingezonden door Linda) en hond Bucks (ingezonden door Karin). Zij mogen iets leuks of lekkers uitzoeken bij Van Noord's Dierenvoerders, ter waarde van 50 euro. De winnaars wordt verzocht even een mailtje te sturen naar info@amstelveenz.nl; dan krijgen zij info hoe de prijs te innen.

AmstelveenZ bedankt iedereen voor de vele geweldige inzendingen van dit jaar, het was een fraaie 'Dierenshow'.  En neem gerust eens een kijkje op de website van Van Noord's Dierenvoeders of kom langs in de winkel aan de Oude Karselaan 15 in Amstelveen .

Onderstaand de oproep op 4 oktober 2022 (de actie is nu afgesloten):


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.