Dit zijn de winnaars van de appelbeignets en oliebollen

Amstelveen - In samenwerking met de Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg, verlootte AmstelveenZ.nl vijf zakken oliebollen en vijf zakken appelbeignets onder lezers. De winnaars zijn bekend!

We kregen via social media en e-mail weer talloze reacties binnen van vele lezers die zich graag tot Team Oliebollen rekenden - en mogelijk nog meer van teams appelbeignets. Dit zijn de winnaars:

Winnaars oliebollen (zak met 10 stuks)

  • Pim Oomen
  • Nori van Beusekom-Leurs
  • Hester van der Putten
  • Daniel Chen
  • Claudia Boot-van Der Weiden

Winnaars appelbeignets (zak met 5 stuks)

  • Joyce van Gils
  • Wanda Prorok
  • Tom Baars
  • Fleur Brouwer
  • Marita Hoefnagel

Ik heb gewonnen - en nu?

Heb jij gewonnen? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. 'Winnaar Oliebollen'. Je hoort dan z.s.m. hoe je de zak oliebollen kan innen!

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Helaas... maar je kan bij Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg heerlijke oliebollen halen (tegen betaling), om oud & nieuw compleet te maken. Patisserie Prenger is zaterrdag 30 december open tot 17.00 uur en op zondag 31 december tussen 08.00 en 14.00 uur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.