Dit zijn de winnaars van de Gia Gelato ijstaartactie

Amstelveen - In samenwerking met de Italiaanse ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp verlootte AmstelveenZ.nl drie Italiaanse ijstaarten onder lezers. De winnaars zijn bekend!

 

Via e-mail en social media kregen we weer héél véél reacties binnen, de ijstaarten zijn dus in trek! De drie winnaars van een Gia Gelato-ijstaart dit jaar zijn:

1. Marianne van der Meijden-Tuininga 

2. Fred de Jong

3. Ellen Stern 

Gefeliciteerd! We verzoeken de prijswinnaars zo snel mogelijk een e-mail te sturen naar info@amstelveenz.nl Je hoort dan z.s.m. hoe je je ijstaart kan innen.

Niet gewonnen? Bestellen kan ook

Iedereen weer bedankt voor het meedoen en fijne feestdagen! Niet gewonnen? De ijstaarten (voor ca. 8 tot 10 personen, € 27,50 per stuk) kunnen ook in de winkel van Gia Gelato aan de Dorpsstraat 68 worden besteld en telefonisch bestellen kan ook, via 020 823 03 22


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'